Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Harrastamisen Suomen malliin haetaan nyt harrastuksen järjestäjiä
03.03.2022

Harrastamisen Suomen malliin haetaan nyt harrastuksen järjestäjiä

Harrastamisen Suomen mallin tarkoituksena mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluinen harrastus koulupäivän yhteydessä. Seurat ovat mukana mallin toteuttamisessa kuntien kumppaneina ja harrastustoiminnan järjestäjinä. Monet matalan kynnyksen voimistelulajit sopivat erinomaisesti Harrastamisen Suomen mallin harrastuksiksi. 

Kunnat hakevat parhaillaan Harrastamisen Suomen malliin toteuttajia syksyä ja ensi lukuvuotta varten. Seurojen kannattaakin olla nyt yhteydessä omaan kuntaansa ja ilmaista kiinnostuksensa olla mukana koulujen harrastustoiminnan järjestäjänä.

Useissa kunnissa seurayhteistyöstä vastaa Harrastamisen Suomen mallin yhteyshenkilö tai koordinaattori. Mikäli oikeaa henkilöä ei meinaa löytyä, voivat seurat olla yhteydessä oman alueensa liikunnan aluejärjestöön ja pyytää sieltä apua.   

Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen webinaari 

Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste järjestää harrastuksen järjestäjille suunnatun webinaarin torstaina 10.3.2022 klo 13.00-13.50. Webinaariin voi ilmoittautua 7.3 saakka tämän linkin kautta: Harrastamisen Suomen mallin ABC harrastusten järjestäjille.

Haku