Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haemme projektikoordinaattoria
16.08.2021

Haemme projektikoordinaattoria

Etsimme projektikoordinaattoria Voimisteluliiton Gymnaestrada-projektitiimiin. Tehtävä on määräaikainen kesäkuun 2022 loppuun asti ja se alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa. Tehtävä on kokopäiväinen.

Projektikoordinaattori suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa erikseen yksilöitäviä projektin osa-alueita/kokonaisuuksia (esim. kokeilupisteet, teemapäivät, yleisöjumpat, lavaohjelma) yhteistyössä projektitiimin, paikallisten seurojen, kaupungin ja kumppaneiden kanssa. Tarkempi tehtäväkuvaus sovitaan valittavan henkilön vahvuudet huomioiden.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja omatoimisuutta sekä positiivista markkinointi- ja myyntiasennetta. Tehtävä edellyttää myös kykyä tehdä useampaa asiaa yhtä aikaa ja asioiden nopeaa tekemistä ja loppuun viemistä. Voimistelu- ja seuratoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa projektijohtaja Päivi Tamminen sähköpostitse paivi.tamminen(at)voimistelu.fi 
Lähetä hakemuksesi 29.8.2021 mennessä sähköpostilla: heli.pekkala(at)voimistelu.fi 

 

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu noin 370 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 130 000 jäsentä. Se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada järjestetään neljän vuoden välein ja tapahtumassa yhdistyy kaikki voimistelulajit ja muodot kaikenikäisille. www.voimistelu.fi , www.gymnaestrada.fi

 

Haku