Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haemme osa-aikaista kilpa-aerobicin lajivastaavaa
29.02.2024

Haemme osa-aikaista kilpa-aerobicin lajivastaavaa

kaksi naista keskustelee

HOX hakuaikaa jatkettu 24.3. asti!

Kilpa-aerobicin lajivastaavan tehtävä on osa-aikainen 50% eli 2,5pv työajalla ja vakituinen. Nykyinen lajivastaavien ostopalvelusopimus päättyy kesäkuussa ja uuden lajivastaavan työ alkaa toukokuun aikana (päivä sovittavissa). Olemme valmiita neuvottelemaan myös lajivastaan työn ostopalvelusta tai yhteispalkkauksesta liiton jäsenseuran kanssa.   

Kilpa-aerobicin lajivastaavana vastaat lajin toiminnasta Voimisteluliiton strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Sitoudut yhdessä edistämään vastuullista voimistelua, laadukasta lasten voimistelua ja lajikulttuurin muutostyötä. 

Työssäsi vastaat lajin toiminnan kehittämisestä, organisoinnista ja viestinnästä lajin toimijoille eli sinulla pysyy yhtä aikaa useat langat käsissäsi. Huolehdit hyvän hallinnon mukaisesti materiaalien, sääntöjen ja ohjeiden ajantasaisuudesta sekä lajin budjetin talousvastuusta vuosibudjetin mukaisesti. 

Työhön sisältyy osaamisen kehittämiseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä ja kehitystyötä sekä lajikoulutuksien että tuomarikoulutuksien osalta. 

Vastaat yhteistyössä valmennusjärjestelmän hallinnointiin ja kehittämiseen liittyvistä tehtävistä lajin valmennuskeskuksen sekä leirien vastuuvalmentajien kanssa.  

Työhön kuuluu lajin kansallisen kilpailutoiminnan hallinnointiin liittyvät tehtävät sekä kansainvälisten kilpailuiden tehtäviä, joihin liittyy mm. valintamenettelyt, matkakoordinointi ja kansainvälisen tuomaritoiminnan koordinaatiotehtävät. 

Toimit lajin luottamusryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa sekä kehittämisryhmä LAR:n esittelijänä. 

Arvostamme monipuolista kokemusta kilpa-aerobicin parissa. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja reipasta otetta itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme, että sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja näyttöä kokonaisuuksien hallinnasta. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyvää englannin kielitaitoa sekä erilaisten ohjelmien ja järjestelmien nopeaa haltuun ottamista. 

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen työn, jossa sinulla on tukena mukavat työkaverit ja asiantunteva voimistelun lajitiimi. Työssäsi pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti ja laaja-alaisesti näkemään sekä toteuttamaan monipuolisen kilpailulajin toimintaa, jonka parissa sadat harrastajat ja kilpailijat liikkuvat. 

Toimistomme sijaitsee Sporttitalolla Pitäjänmäessä Helsingissä ja työskentelemme hybridimallin mukaisesti sekä lähi- että etätöissä tällä hetkellä. 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja lyhyt (1-2 minuuttia) esittelyvideo itsestäsi viimeistään 24.3.2024 osoitteeseen: susanna.porola@voimistelu.fi. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Voimistelu- ja seuratoiminnan johtaja Susanna Porola puh. 040 5703090 

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu 330 seuraa, joissa liikkuu yhteensä  noin 120 000 jäsentä. 
Voimisteluliitolla on myös vahva kouluttajan rooli: noin 5000 ohjaajaa, valmentajaa ja seurajohdon edustajaa osallistuu Voimisteluliiton koulutuksiin vuosittain. 

Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri kansainvälisessä voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

Voimistelu liikuttaa! 

 

Haku