Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haemme joukkuevoimistelun lajipäällikköä
15.12.2022

Haemme joukkuevoimistelun lajipäällikköä

Tietokone, jolla selataan Hoikaa

Joukkuevoimistelun lajipäällikön tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Joukkuevoimistelun lajipäällikkönä vastaat lajin toiminnasta Voimisteluliiton strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Sitoudut yhdessä edistämään vastuullista voimistelua, laadukasta lasten voimistelua ja lajikulttuurin muutostyötä.

Työssäsi vastaat lajin toiminnan kehittämisestä, organisoinnista ja viestinnästä lajin toimijoille eli sinulla pysyy yhtä aikaa useat langat käsissäsi. Huolehdit hyvän hallinnon mukaisesti materiaalien, sääntöjen ja ohjeiden ajantasaisuudesta sekä lajin budjetin talousvastuusta vuosibudjetin mukaisesti.

Työhön sisältyy osaamisen kehittämiseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä ja kehitystyötä sekä lajikoulutuksien että tuomarikoulutuksien osalta.

Vastaat yhteistyössä valmennusjärjestelmän hallinnointiin, johtamiseen ja kehittämiseen liittyvistä tehtävistä Terve Voimistelija asiantuntijan, leirikoordinaattorin ja alueleirikoordinaattorin kanssa.

Työhön kuuluu lajin laajan kansallisen kilpailutoiminnan hallinnointiin liittyvät tehtävät sekä kansainvälisten kilpailuiden tehtäviä, joihin liittyy mm. valintamenettelyt, matkakoordinointi ja muut maajoukkuetoiminnan ja kansainvälisen tuomaritoiminnan koordinaatiotehtävät.

Toimit lajin luottamusryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa sekä kehittämisryhmä LAR:n esittelijänä.

Arvostamme monipuolista kokemusta joukkuevoimistelun parissa. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tehokkuutta, tiimityöskentelytaitoja ja reipasta otetta itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme, että sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja näyttöjä isojen kokonaisuuksien hallinnasta. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyvää englannin kielitaitoa sekä erilaisten ohjelmien ja järjestelmien nopeaa haltuun ottamista.

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen työn, jossa sinulla on tukena mukavat työkaverit ja asiantunteva voimistelun lajitiimi. Työssäsi pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti ja laaja-alaisesti näkemään sekä toteuttamaan Voimisteluliiton suurimman kilpailulajin toimintaa, jonka parissa tuhannet harrastajat ja kilpailijat liikkuvat.

Toimistomme sijaitsee Sporttitalolla Pitäjänmäessä Helsingissä ja työskentelemme hybridimallin mukaisesti sekä lähi- että etätöissä tällä hetkellä.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja lyhyt (1-2 minuuttia) esittelyvideo itsestäsi viimeistään 8.1.2023 osoitteeseen: susanna.porola@voimistelu.fi. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Voimistelu- ja seuratoiminnan johtaja Susanna Porola puh. 040 5703090

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu 372 seuraa, joissa liikkuu yhteensä 115 000 jäsentä.
Voimisteluliitolla on myös vahva kouluttajan rooli: noin 4000 ohjaajaa, valmentajaa ja seurajohdon edustajaa osallistuu Voimisteluliiton koulutuksiin vuosittain.

Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri kansainvälisessä voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun.

Voimistelu liikuttaa!

Haku