Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haemme hallintokoordinaattoria
31.05.2022

Haemme hallintokoordinaattoria

Nainen tietokoneella

Voimisteluliitto etsii hallintokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Hallintokoordinaattorin tehtäviin kuuluu pääasiassa erilaisten järjestelmien hallintaa ja hoitamista (mm. lisenssijärjestelmä, ilmoittautumisjärjestelmät), laskutusta, tapahtumien ja kokousten järjestelytehtäviä, materiaalitilauksia ja -toimituksia, matkajärjestelyjä, ulkoista ja sisäistä asiakaspalvelua sekä toimistorutiinien hoitamista. Toimenkuvaa voidaan täydentää ja painottaa valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Työ vaatii erinomaisia järjestelmätaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, kykyä hallita monia rinnakkaisia työtehtäviä sekä englannin kielen osaamista. Arvostamme kokemusta vastaavien tehtävien aiemmasta, onnistuneesta hoitamisesta. Voimistelu- ja seuratoiminnan tuntemus sekä muu kielitaito katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. Työhön kuuluu satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen (37,5 tuntia/viikko). Aloitus elokuussa tai sopimuksen mukaan. Toimipiste tehtävässä on Helsingin Pitäjänmäellä, työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Hakemukset palkkatoiveineen 15.6. mennessä sähköpostilla kehitysjohtaja Heli Pekkalalle (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). Tiedustelut toiminnanjohtaja Maria Laaksolta 3.6. klo 13-15 tai 14.6. klo 10-12.30 puhelimitse 050 5626226.

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu yli 350 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 115 000 jäsentä. Se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Toimintaa järjestetään valtakunnallisesti yhdeksässä eri lajissa ja monessa harrastevoimistelun muodossa. Voimisteluliiton strateginen painopiste on laadukas lasten voimistelu.

Haku