Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Hae mukaan uudistettuihin luottamusryhmiin
23.11.2020

Hae mukaan uudistettuihin luottamusryhmiin

Kiinnostaako sinua vaikuttaa ja kehittää voimistelua ja seuratoimintaa uudella strategiakaudella? Luottamushenkilöiden haku on auki ja koskee alueellisia vaikuttajaverkostoja ja Tähtiseurojen kehittäjäverkostoja sekä lasten voimistelun kehittämisryhmää ja Kiltatyöryhmää. 

Kuusi uutta alueellista vaikuttajaverkostoa tulevat toimimaan myös valtakunnallisesti, siksi seurakentän laaja tuntemus ja ymmärrys vaikuttamisesta ovat avaintekijöitä. Uusi Tähtiseura-kehittäjäverkosto tukee seuroja niiden kehittämistyössään, ja tekee Tähtiseura-auditointeja. Lasten voimistelun kehittämisryhmä keskittyy laadukkaaseen lasten voimistelun kehittämiseen sekä voimistelupolun tunnettuuden lisäämiseen. Kiltatyöryhmä tukee ja kehittää seurojen kiltatoimintaa. 

Tarjoamme luottamushenkilöillemme näköalapaikan edelläkävijöiden joukossa, mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää suomalaista voimistelua, Voimisteluliittoa ja seuroja. 

Tartu tilaisuuteen 

Toiminta luottamusryhmässä antaa paljon myös henkilölle itselleen, lisäksi osaamista ja ymmärrystä oman seuran kehittämiseen. Odotamme hakijoilta voimistelun ja seuratoiminnan tuntemusta sekä innostusta oppia yhdessä uutta. 

Lue lisää seuroille 30.10.2020 lähetetystä Suomen Voimisteluliiton hallituksen kirjeestä seuroille.

Voimisteluliiton jäsenseurojen toivotaan esittävän ehdotuksia 30.11. kello 20.00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella.

Haku