Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Hae esiintyjäksi voimistelun 125v juhlanäytökseen
12.05.2021

Hae esiintyjäksi voimistelun 125v juhlanäytökseen


Onko sinulla palava halu päästä pitkän koronatauon jälkeen esiintymään ison yleisön eteen? Haluatko olla kertomassa monimuotoisen voimistelun tarinaa? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan marraskuun juhlanäytökseen!

 
Tutustu voimistelun superviikonlopun laajaan ohjelmatarjontaan ja seurojen majoitustarjouksiin. 

 

Juhlanäytös la 20.11. Helsingin Jäähallilla

Juhlanäytös on noin puolentoista tunnin mittainen yhtenäinen show, joka kunnioittaa voimistelun historiaa, mutta johdattaa katsojan nykyhetken kautta tulevaisuuteen.

 

Jokainen voi innostaa ja vaikuttaa voimistelun todellisuuteen sekä mielikuvaan. Miten tarina jatkuu sinun mielestäsi seuraavat 125 vuotta?

 

 

Miten haen esiintyjäksi

Hae mukaan esiintyjäksi oman ryhmäsi tai vaikka koko seuran yhteisohjelmalla. Esiintyjähaku on avoinna 12.5. – 11.7.2021. Pääset täyttämään hakulomakkeen tämän linkin kautta.

 

Juhlitaan yhdessä suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta monimuotoisella juhlanäytöksellä, jossa voi esiintyä mm. eri voimistelulajien, tanssin, perheliikunnan ja harrasteryhmien edustajia. Esitysohjelma voi olla esimerkiksi voimistelun historiaa kunnioittava teos, tulevaisuuden näkymistä inspiroitunut esitys tai jotain siltä väliltä.

 

Esiintyjävalinnat tehdään heinäkuun aikana. Valinnoista ilmoitetaan elokuussa.

 

 

 

Lisätietoa:

nea.vallin@voimistelu.fi

Haku