Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Gymnaestrada Tampere: Mielikuvitus pääsee valloilleen kuussa
05.10.2021

Gymnaestrada Tampere: Mielikuvitus pääsee valloilleen kuussa

Veikeä, mukaansatempaava, mielikuvituksellinen ja kimaltava. Näillä sanoilla koreografit Viivi ja Ninni Ylönen kuvailevat luomaansa kenttäohjelmaa, joka saa ensi-iltansa koko komeudessaan Gymnaestrada Tampere -tapahtumassa kesällä 2022. Ylöset ovat iloisia siitä, että saivat rakentaa voimisteluohjelman 7–12-vuotiaille, joka tunnetaan nimellä Jos kuussa voisi tanssia.

– Tämä on varmasti monille ohjelmassa voimisteleville ensimmäisiä kokemuksia voimistelun suurtapahtumasta. Toivomme, että kokemuksesta tulee ennen kaikkea ikimuistoinen, Ylöset sanovat.

Koreografian luominen on kaksikolle verenperintöä. Ylösten äiti, täti ja mamma ovat kaikki tehneet paljon koreografioita. Kimmoke koreografioihin on tullut Ylösille sukupolvien ketjusta.

– Olemme tehneet kaksi kertaa aiemmin TUL:n liittojuhliin koreografian joukkuevoimistelijoille. Se on ollut erilainen projekti, joten nyt olemme uuden äärellä. Odotamme erittäin innolla, miltä kokonaisuus ensi kesänä näyttää.

Koreografian luominen on Ylösille ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa, jolloin heillä on ollut lupa hullutella ja kokeilla erilaisia asioita.

– Parasta on ollut, kun koreografiaa tehdessä tai sitä opettaessa kaikki muu ympäriltä unohtuu. On täysin voimistelun pyörteissä ja ajantaju katoaa, Ylöset kertovat.

– Me toivomme, että ohjelmasta välittyy niin voimistelijoille kuin katsojillekin iloinen tunnelma sekä voimistelun riemu. Tässä saa mielikuvituksen päästää valloilleen – niin voimistelija kuin katsojakin, he jatkavat.

Gymnaestrada Tampere -tapahtuma järjestetään ensi kesänä 9.-12.6.2022. Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Lue lisää tapahtumasta ja lähde mukaan: www.gymnaestrada.fi

Haku