Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Gymnaestrada Tampere: Elämänmakuinen yhteisohjelma 60+ ikäisille
19.10.2021

Gymnaestrada Tampere: Elämänmakuinen yhteisohjelma 60+ ikäisille

Elämänmakuinen matka, joka tehdään yhdessä

Ohjaaja ja koreografi Laura Virkkula on rakentanut aikaisempiin voimistelun suurtapahtumiin oman seuransa, Jyväskylän Naisvoimistelijoiden, halliohjelmia. Tänä vuonna hän on saanut ilon tarttua uudenlaiseen haasteeseen, nimittäin luoda oma halliohjelma kaikkien voimistelijoiden iloksi. Elämä on matka -ohjelma liikuttaa Gymnaestradassa Tampereella yli 60-vuotiaita senioreille suunnatussa voimisteluohjelmassa.

Virkkulan luomus koostuu voimistelun perustason liikkeistä ja askelluksista. Siirtymiset kuviosta toiseen ovat yksinkertaisia ja voimistelija itse voi päättää, valitseeko hän kevyemmän vai raskaamman roolin. Tavoitteena on saada halliohjelmaan jopa 300 voimistelijaa ympäri Suomen.

–                Toivon ohjelman viestivän elämänmakuista matkaa, jota tehdään yhdessä toisia tukien ja yhdessä iloiten, Virkkula sanoo.

–                Halliohjelman työstäminen on ollut mielenkiintoinen ja jännittävä projekti, hän lisää.

Virkkula kokee, että ohjelman myötä hän on saanut haastaa itseään uuden äärellä.

–                On ollut hienoa olla osa Gymnaestrada-koreografitiimiä. Olen oppinut paljon, hän iloitsee.

Virkkula on ollut voimistelun parissa vuosikausia. Myös suurtapahtumat ovat tulleet tutuiksi, ja ensi kesän Gymnaestrada Tamperetta hän odottaakin innolla.

–                Se yhteishenki ja yhdessä tekeminen, mikä näissä tapahtumissa vallitsee. Gymnaestradoissa on päässyt näkemään koko voimistelun kirjon, hän kertoo.

 

Haku