Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Gymnaestrada-koreografit esittelyssä: Salla Virranniemi
19.06.2024

Gymnaestrada-koreografit esittelyssä: Salla Virranniemi

Tutustumme jutussa Salla Virranniemeen, joka on tekemässä ensimmäistä omaa kenttäohjelmakoreografiaansa. 

Kerro lyhyesti kuka olet

Olen elämäntapavoimistelija, jonka on voinut bongata kuluneella kaudella joukkuevoimistelukilpailuista yli 35-vuotiaiden sarjasta. Olen kiertänyt ympäri Suomea ja maailmaakin mutta tällä hetkellä asun perheeni kanssa Helsingissä. Toimin Tapanilan Erän Voimistelujaoston toiminnanjohtajana ja jaostomme jäsenet tunnistavat minut kulkuvälineestäni ympäri Koillis-Helsinkiä. Mottoni onkin ”aina on hyvä sää pyöräillä”. 

Kuinka mones kenttäohjelmakoreografia tämä on, jos olet tehnyt niitä aikaisemmin?

Olin Elinan apuna perheliikunnan Robotit-kenttäohjelmassa Tampereella 2022 mutta tämä on ensimmäinen oma kenttäohjelmakoreografiani.

Mistä lähdet liikkeelle ja saat inspiraatiota koreografian suunnittelussa?

Tähän ohjelmaan saan inspiraatiota omasta lapsestani ja hänen kanssaan touhuilusta. Rakastamme molemmat kirjojen lukemista. Satujen maailmaan uppoutuminen ja lapsen rajattoman mielikuvituksen ihailu ovat innostaneet luomistyössä. 

Mitkä ovat tärkeimmät asiat kenttäohjelmassa ja sen suunnittelussa?
Tärkeintä on tehdä ohjelma, joka innostaa osallistujia lähtemään mukaan ja heittäytymään koreografin visioon. Ohjelman harjoittelun tulee olla hauskaa! Pyrin rakentamaan tarinan, joka resonoi voimistelijoissa ja saa yleisön mukaan.


Mitä itse koreografina odotat eniten tulevalta projektilta ja itse tapahtumalta?

Odotan hienoja hetkiä yhdessä voimistelijoiden ja valmentajien kanssa opetuskursseilla ja stadionilla. Sitä kun pääsemme yhdessä kokemaan tämän seikkailun ja luomaan yhteisiä muistoja voimistelun parissa. 

Onko sinulla antaa joku vihje tulevasta ohjelmasta?

Ohjelma tulee olemaan veikeä ja leikillinen, huumoriakaan unohtamatta. Kantava teema on yhteys sukupolvien välillä. Isot ja pienet yhdessä toisiltaan oppien ja myötäeläen.  


Mikä on oma paras muisto voimistelun suurtapahtumista?

Ihanaa oli voimistella Eerikan ohjelmassa Turussa 2018 lapsi vatsassani potkien ja sitten nähdä hänet juoksentelemassa perheliikunnan ohjelmassa Tampereella 2022. 

Sallan ohjelman kohderyhmä

Perheliikunta, perheet, isovanhemmat, huoltajat, lapset alle kouluikäiset, laajalle joukolle

 

Haku