Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Fysioterapeuttien asiantuntijaryhmät kehittävät yhteisiä toimintamalleja urheilijan terveyden tueksi
18.04.2023

Fysioterapeuttien asiantuntijaryhmät kehittävät yhteisiä toimintamalleja urheilijan terveyden tueksi

Voimisteluliiton alaisuudessa toimii kaksi fysioterapeuttien asiantuntijaryhmää, joista toinen on erikoistunut lattialajeihin ja toinen telinelajeihin.

Ryhmän tehtävänä on koulutus- ja verkostoitumistapahtumien ideoiminen ja päivien toteutukseen osallistuminen. Tapahtumien kattoteemana on voimistelijan terveyden ja suorituskyvyn edistäminen sekä voimistelulajien parissa työskentelevien fysioterapeuttien yhteisten toimintamallien kehittäminen.

Lisäksi asiantuntijatiimi ylläpitää voimistelun parissa työskentelevien fysioterapeuttien verkostoa, osallistuu liiton valmennusjärjestelmän kehittämiseen ja leirityksen sisällöntuottoon.

Lattialajien asiantuntijatiimissä toimivat Sannakaisa Vastamäki, Satu Ranta, Saara Suoniemi, Aino Haarala ja Pasi Sinisalo ja telinelajien tiimissä Sannakaisa Vastamäki, Eetu Autio, Erika Pakkala, Annina Dillström, Ida Voutilainen, Jesse Pajari, Lasse Hytönen ja Taina Teräs.

Seuraava lattialajien fysioterapeuttien asiantuntijatiimin järjestämä koulutustapahtuma pidetään 13.5.2023 Helsingissä teemalla ”Voimistelijan alaselän rasitusmurtumat – kuntoutuksen kautta kanveesille”.

Koulutus on tarkoitettu voimistelijoiden parissa toimiville fysioterapeuteille ja voimistelun valmentajille, lajista riippumatta. Tapahtumaan pääset ilmoittautumaan täältä >>

Telinelajien fysioterapeuttiverkoston tapaaminen järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2023 teemalla ”Return to gymnastics – paluu voimisteluun loukkaantumisen jälkeen”

 

Haku