Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Etsimme Liiku mun kaa – hankkeeseen projektipäällikköä / -koordinaattoria
24.03.2021

Etsimme Liiku mun kaa – hankkeeseen projektipäällikköä / -koordinaattoria

Voimisteluliitto etsii projektipäällikköä / -koordinaattoria lasten- ja nuorten voimisteluhankkeeseen.

Liiku mun kaa – hanke on käynnissä oleva hanke, jolla parannetaan sosioekonomisesti heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastemahdollisuuksia varhaiskasvatuksessa sekä perusopetuksessa koulupäivän aikana ja sen jälkeen. Hanke toteutetaan sektorirajat ylittävällä yhteistyöllä voimisteluseurojen, Liikkuva koulu ja liikkuva varhaiskasvatus-ohjelmien sekä Olympiakomitean ja Paralympiakomitean ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Lisäksi hankkeen kautta on tuotettu koulutusmateriaalia yhteistyössä ADHD-liiton kanssa. 

Projektipäällikkö/-koordinaattori vastaa käynnissä olevan hankkeen toimenpiteiden toteutuksesta ja koordinoinnista sekä hankekauden raportoinnista. Työnkuva vaatii tiimityöskentelytaitoja, projektiosaamista, organisointitaitoja sekä soveltuvan koulutuksen (esim. liikunta-, kasvatus- tai nuorisoalalta) ja ymmärrystä lasten ja nuorten liikunnasta. Vahva projektisosaaminen, hyvät organisointitaidot, voimistelu- ja seurakentän tuntemus, koulu- ja varhaiskasvatusmaailman ja erityisliikunnan tuntemus, kouluttajaosaaminen sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot antavat edellytykset tehtävässä onnistumiseen. Työ vaatii matkustamista Suomessa ja ilta- sekä viikonlopputöitä. 

Työn aloitus mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen 31.3.2022 asti johtuen ulkopuolisesta määräaikaisesta rahoituksesta.

Hakemukset palkkatoiveineen 7.4.2021 mennessä osoitteeseen susanna.porola@voimistelu.fi

Lisätietoa ja tiedustelut: Voimistelu- ja seuratoiminnanjohtaja Susanna Porola susanna.porola@voimistelu.fi / puh 0405703090 (soittoaika ma 29.3. klo 13-15 tai ke 31.3. klo 10-11)

 

Haku