Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Erityisvoimistelun verkosto
10.01.2023

Erityisvoimistelun verkosto

Seuratoimija, ohjaaja tai valmentaja, tervetuloa mukaan kaikille avoimeen Erityisvoimistelun verkostoon.

Verkosto on avoin kaikille Voimisteluliiton jäsenseuroille. Mukana tällä hetkellä verkostossa on n. 30 voimisteluseuraa, joista suurin osa toimii myös Voimisteluliiton mentoriseuroina.

Verkoston tavoite 

Verkoston tavoitteena on nimensä mukaan verkostoitua seurojen ja eri soveltavan liikunnan toimijoiden kesken, erityisvoimistelun jalkauttaminen useampiin voimisteluseuroihin sekä seurojen osaamisen jakaminen ja kehittäminen. 

​Facebook -ryhmä, uutiskirje ja tapaamiset

Erityisvoimistelun verkostolla on oma Facebook-ryhmä, johon jaetaan verkostolle ajankohtaisia asioita sekä se on myös kanava, jossa voi kysyä ja jakaa oman seuran onnistumisia ja ideoita. Liity ryhmään klikkaamalla tästä (aukeaa uuteen ikkunaan). 

Verkosto tapaa hybridinä kaksi kertaa vuodessa. Tavoitteena on, että tapaaminen järjestettäisiin aina jonkin erityisvoimistelun tilaisuuden yhteydessä. Lisäksi verkostolle julkaistaan kuukausittain oma uutiskirje, jossa on niin Voimisteluliiton kuin muiden soveltavan liikunnan toimijoiden ajankohtaisia asioita ja vinkkejä. Uutiskirjeen tilaat laittamalla sähköpostin Sini Mattilalle.

Lisätiedot ja kysymykset
Sini Mattila, seurakehittäjä ja erityisvoimistelun asiantuntija

Haku