Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Eri voimistelulajien yhteinen kenttäohjelma
06.09.2021

Eri voimistelulajien yhteinen kenttäohjelma

Nenna Karhu

Voimistelu merkitsee yhteenkuuluvuutta

 

Yhteisöllisyys, yhteenkuuluvuus ja voimistelun ilo, ne ovat avainasemassa Nenna Karhun rakentamassa koreografissa Me ollaan #voimistelu. Karhun kenttäohjelmassa estradille astelevat voimistelijat telinevoimistelusta, trampoliinivoimistelusta, TeamGymistä, kilpa-aerobicista ja Freegymistä – miksei muistakin lajeista. Eri-ikäisiä ja erilaisista taustoista tulevia voimistelijoita toivotaan nähtävän runsain mitoin tässä kenttäohjelmassa.

Karhu itse kertoo ohjelman olevan hänelle ensimmäinen, jonka rakentamisessa hän on mukana.

–          Olen osallistunut itse neljään erilaiseen kenttänäytösohjelmaan ja tehnyt jumppasaleilla koreografioita, joten ajattelin tämän olevan hyvä tapa yhdistää molemmat mieluiset asiat. Kiinnosti myös nähdä, kuinka kenttäohjelma rakentuu ja mitä kaikkea suunnitteluvaiheessa on syytä ottaa huomioon, Karhu kertoo.

–          Mukavinta tässä on se, että luovuuden voi antaa kukkia ja lopulta näkee upean tuotoksen Ratinalla, Karhu iloitsee.

Suurtapahtumilla on Karhun mukaan oma erityinen paikkansa voimistelijoiden sydämissä. Ne ovat antaneet valtavan määrän sykähdyttäviä hetkiä vuosikymmenten ajan. Karhun itsensä muistoissa ikimuistoisimpiin suurtapahtumiin lukeutuu vuoden 2006 tapahtuma Tampereella. 

–          Osallistuin ensimmäiseen kenttänäytösohjelmaani. Kokemus oli aika jännittävä, mutta erityisen innoissani oli 8-vuotiaana siitä, että pääsen telkkariin ja mummi näkee, kun voimistelen – ja tietysti kaikki muutkin suomalaiset, Karhu sanoo.

Kesän 2022 suurtapahtuman ajatteleminen saa Karhun suun hymyyn.

–          Näin isolla yhteisöllisellä tapahtumalla on todella iso merkitys voimistelijoille, jotka ovat kaikista vastoinkäymisistä huolimatta jaksaneet käydä harjoituksissa ja olla toisensa tukena kaiken maailman etäjaksojen, peruttujen kisojen ja karanteenien läpi.

–          Gymnaestrada 2022 on mahdollisuus päästä viimein yhdessä nauttimaan voimistelun ilosta ja unelmien tulevaisuudesta. Olkoon vuosi 2022 meidän vuosi, Karhu päättää.

Tartu sinäkin tähän upeaan yhteisölliseen tapahtumaan.
Lue lisää Karhun kenttäohjelmasta 

Ota yhteyttä oman seurasi Gymppiin – ja ilmoittaudu mukaan!

 

Haku