Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Convention ilmoittautuminen aukeaa Early Bird -hinnoilla
09.06.2024

Convention ilmoittautuminen aukeaa Early Bird -hinnoilla

Suosittu Convention -koulutuspäivä järjestetään lauantaina 28.9.2024 Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksella ja Urheassa. Tänä vuonna osallistumismahdollisuuksia on paljon enemmän aikaisempaan verrattuna. Tuttujen Tehotreeni, Tanssitreeni, Kehonhuolto, Vesiliikunta ja Laadukas lastenohjaus -linjojen lisäksi valikoimaan on tullut myös Taitotreeni! Myös entuudestaan tutuilla linjoilla on enemmän tunteja kuin aikaisemmin. Liveluppujen lisäksi myyntiin tulee myös striimilippu.

Ilmoittautuminen aukeaa 25.6. Early Bird hinnoilla

Lue lisää ja ilmoittaudu Conventioniin eTaikassa, tämän linkin kautta. 

Early Bird hinnat ovat voimassa 25.6.-6.8.
Jäsenhinta: 129€
Ei-jäsenhinta: 149€

Normaalit hinnat ovat voimassa 7.8.-15.9. (niin kauan kuin paikkoja on)
Jäsenhinta: 145€
Ei-jäsenhinta: 165€

Tuntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, osalle tunneista on rajoitettu määrä osallistumispaikkoja!

Striimilipun voi ostaa 25.6.-15.9.
Jäsenhinta: 290€
Ei-jäsenhinta: 330€

Striimilipussa on rajaton katseluoikeus, eli seura voi yhden lipun hinnalla näyttää striimiä useammalle ohjaajalle samaan aikaan samassa tilassa. HUOM! Striimilipun ostaja ei pääse valitsemaan itse tunteja, joille osallistuu, vaan Voimisteluliitto valitsee striimitunnit kysynnän perusteella. Suosituimmat tunnit striimataan ja striimiin valitut tunnit julkaistaan vasta syyskuun alussa. Mikäli emme saa vähintään kahdeksaa striimilippua myytyä, striimausmahdollisuus perutaan.

Monipuolinen tuntitarjonta

Convention on koulutustapahtuma, jossa pääsee itse liikkumaan ja saa uusia ideoita omille tunneilleen. Tuntitarjonta ja kouluttajat julkaistaan nettisivuillamme pe 21.6. mennessä.

Tuntisisältöjä on monipuolisesti niin aikuisten ja nuorten ryhmäliikuntatunneille kuin lasten, nuorten ja aikuisten harrastetunneille. Lisäksi valikoimassa on vesiliikuntatunteja ja perheliikuntaa sekä uutuutena Taitotreeni, joka on erityisesti aikuisten voimistelutuntien ohjaajille ja Gyn for Life -tapahtumissa sekä tanssin kilpailuissa käyvien ryhmien valmentajille. 

Päivä on jaettu kuuteen eri linjaan, joissa kussakin on 4-8 erilaista koulutustuntia, joista osallistuja voi valita, mille tunneille osallistuu. Hinta on sama, osallistuit sitten yhdelle tai kuudelle tunnille. Joillekin tunneille on rajoitettu paikkamäärä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Tuntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioiden kuitenkin sen, että striimilipun ostajille on tarjolla kahdeksan suosituinta tuntia, joita striimilipun ostaneet eivät itse pääse valitsemaan.

Convention on suunnattu Voimisteluliiton jäsenille ja ei-jäsenille.

 

Lisätietoja:

Nea Vallin
etunimi.sukunimi@voimistelu.fi

 

Haku