Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Avoin haku kouluttajaksi 2. tasolle
19.02.2023

Avoin haku kouluttajaksi 2. tasolle

Valmentajat kannustamassa toisiaan

Oletko pätevöitynyt valmennustyössäsi ja kaipaat uusi kokemuksia? Olet kiinnostunut osaamisen jakamisesta ja kouluttujan tehtävistä?

Avaamme lajikouluttajahaun 2. taso koulutuksiin. Haku on auki 20.2.-10.3.2023.

Kouluttajalta vaaditaan joko Suomessa suoritettu vähintään 3. tason lajitutkinto tai valmentajan ammattitutkinto tai sitä korkeampi tutkinto, jossa osana mm. liikunta- ja urheiluosaaminen. Mikäli olet kouluttautunut ulkomailla, kuvaa osaamisesi mahdollisimman tarkkaan ja liitä hakemukseen todistus koulutuksestasi.

Kouluttajan työkielen pitää olla suomi tai englanti. Muut kielet katsotaan eduksi.

Tee vapaamuotoinen motivaatiokirje itsestäsi, osaamisestasi ja kouluttajana toimimisesta. Haemme lajikouluttajia, joten tuo kirjeessäsi esiin mm. mistä lajista/lajeista sinulla on osaamista ja millaista osaamista. Kerro myös mahdollisesta aikaisemmasta kouluttajakokemuksesta tai lisää mahdollinen suosittelija, jos et toimi jo liiton kouluttajana muilla tasoilla.

Kouluttajan korvaus on 32 € /h. Korvaus on tuntiperusteinen ja voi sisältää luentoa, salityöskentelyä tai tehtävien tarkistamista.

Telinelajien seuraava 2. tason koulutus alkaa (Kuortaneella) marraskuussa (marraskuu, helmikuu, maaliskuu 3 x 3pvää) ja lattialajien seuraava 2. taso alkaa (Kisakalliossa) syyskuussa (- tammikuu 24).

2. tason koulutus on prosessikoulutus ja koostuu monen kouluttajan yhteistyöstä ja ostopalveluna tuotetuista osuuksista myös lajin ulkopuolelta. Opiskelijoiden haku koulutukseen haku alkaa huhtikuussa.

 

HUOM, Voimisteluliitto voi kutsua kouluttajaksi myös muita kouluttajia osaamistarpeiden suunnassa.

 

Lisätietoja: Liisa Lappalainen @voimistelu.fi (huom, Lissu on lomalla vko:n 8)

Haku