Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Anni Vuorikoski Koperin Challenge Cupissa nojapuilla sijalla 11
30.05.2024

Anni Vuorikoski Koperin Challenge Cupissa nojapuilla sijalla 11

Telinevoimistelun World Challenge Cupin ensimmäisenä karsintapäivänä Slovenian Koperissa suomalaiset kilpailivat ainoastaan naisten eritasonojapuilla. Espoon Telinetaitureiden Anni Vuorikoski voimisteli upean ehjän sarjan, jolla hän nappasi pisteet 12,450 sekä sijan 11.

World Challenge Cupin ensimmäisenä karsintapäivänä Slovenian Koperissa Espoon Telinetaitureiden Anni Vuorikoski voimisteli hienon ehjän sarjan, josta hän sai pisteet 12,450 sekä sijan 11/24.

Kisa meni ihan hyvin, oon tyytyväinen, että sain sarjan läpi ekassa Challenge Cup -kisassa vaikka pieniä virheitä olikin. Kisaan valmistautuminen nojapuiden osalta on sujunut hyvin, jalan kanssa ollut vähän ongelmia, joten puomin valmistautuminen ei ole ollut ehkä niin hyvää mitä olisin halunnut”, kertoi Anni Vuorikoski.

Nykyisin Oulun Pyrintöä edustava Misella Antila kilpaili tänään nojapuilla sarjansa läpi, mutta sarjaan mahtui vielä jonkin verran virheitä. Antilan valmistautumista kilpailuun on varjostanut EM-kilpailuissa loukattu polvi, jonka vuoksi hänet nähdään kilpailemassa nojapuiden lisäksi vain puomilla. Antilan nojapuusarjan pisteet 11,300 ja sijoitus 19./24.

”Oon tyytyväinen, että sain sarjan melko puhtaasti läpi. Kilpailen korotetuilla aisoilla ja järjestäjän kanssa on ollut haasteita saada aisat kuntoon. Sen myötä olo on ollut hieman epävarma, että saanhan sarjan tehtyä turvallisesti läpi. Vaikka valmistautuminen on ollut haastava, sujui alkukausi hyvin ja olin siksi luottavainen kisaamiseen”, summasi Misella Antila.

Kisat jatkuvat huomenna perjantaina toisella karsintapäivällä. Huomenna myös Suomen miehet avaavat kilpailunsa, kun Tampereen Sisun Joona Reiman ja Patrick Palmroth astelevat podiumille. Huomenna kilpailuja jatketaan naisten puomin ja permannon sekä miesten hypyn, nojapuiden ja rekin karsinnalla.

Tulokset:

Eritasonojapuut

1. Lashchevska Anna, UKR 13,650

2.Szekely Zoja, HUN 13,650

3. Hubareva Yelyzaveta, UKR 13,500

11. Vuorikoski Anni, FIN 12,450

19. Antila Misella, FIN 11,300

Haku