Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Akron oma kenttäohjelma kutsuu
01.11.2021

Akron oma kenttäohjelma kutsuu

Akron oma kenttäohjelma kutsuu

 

Oletko pohtinut, miten voisit osallistua kesän 2022 liikuttavimpaan festivaaliin, Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan? Akrobatiavoimistelijoille on monenlaiset mahdollisuudet osallistua tapahtumaan.

Messukeskuksessa järjestetään tapahtumaviikonlopun aikana akrobatiavoimistelun SM-kilpailu, luokkakilpailut luokissa 1-4, akropuuluokat 1-4 sekä Voimistelun superstara lapsille.

Yli 8-vuotiaille akrobatiavoimistelijoille on oma kenttäohjelmansa, Vain taivas rajana. Sen lisäksi lajin harrastajat voivat harkita osallistumista 7-12-vuotiaiden Sateen jälkeen paistaa aurinko, 7-12-vuotiaiden Jos kuussa voisi tanssia tai lajien yhteisohjelmaan Me ollaan #voimistelu. Kenttäohjelmien osalta on suositeltavaa osallistua vain yhteen aikataulusyistä.

Kaikki Gymnaestrada Tampere 2022 viikonlopun sisällä olevat voimistelutapahtumat ja -kilpailut edellyttävät tapahtumapassin ja kilpailulisenssin ostamista. Miksi et kokeilisi lajikilpailujen lisäksi valmennettaviesi kanssa jotain aivan uutta? Kenttäohjelmat tarjoavat uudenlaista oheisharjoittelua, opettavat erilaisia taitoja voimistelijoille ja antavat ikimuistoisen kokemuksen. Tule mukaan tekemään yhdessä upeaa ja näyttävää kenttäohjelmaa, jossa jokainen osallistuja on tärkeä osa isompaa kokonaisuutta.

 

Miksi Gymnaestradaan?

Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun massatapahtuma, joka järjestettiin viimeksi vuonna 2018 Turussa. Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen tuoden kaduille mukaansa tempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Tapahtuma on suunnattu niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput näyttämään muuvinsa. Tapahtumassa on paljon mahdollisuuksia esiintyä ja kilpailla, mutta myös monenlaisia muitakin mahdollisuuksia nauttia liikunnan ja voimistelun ilosta esimerkiksi lajikokeilujen parissa. Gymnaestrada on loistava mahdollisuus päästä nauttimaan sekä yhdessä esiintymisestä että elämyksistä. Massatapahtumaan osallistuminen aikaansaa uskomattoman kokemuksen, josta muistot säilyvät vuosien päähän.

 

Kuinka mukaan?

  • 1. Tarkista tämän listan kautta, että seurastasi on ilmoitettu Gymppi-yhteyshenkilö
  • 2. Jos Gymppi puuttuu, juttele aiheesta seurasi hallituksen kanssa ja ilmoittakaa seuranne Gymppi tänne saadaksenne lisätietoa ja materiaalia
  • 3. Ilmoita Gympillenne miten suunnittelet urheilijoidesi kanssa osallistuvanne Gymnaestradaan
  • 4. Mikäli osallistutte kenttäohjelmaan, ilmoittaudu ohjaajien ja valmentajien opetuskurssille la 20.11.2021 Helsingissä
  • 5. Innosta voimistelijat mukaan – Gympiltä saat tarvittaessa tapahtumaviesteihisi apua
  • 6. Alustavat ilmoittautumiset tulee tehdä 1.11. mennessä seuroittain Gymppien toimesta.

 

Mitä Gymnaestradaan osallistuminen vaatii?

  • 1. Osallistujapassin ja lisenssin sekä ohjelmaan kuuluvan esiintymisasun
  • 2. Seurakohtaisen Gympin
  • 3. Intoa harjoitella ja avointa mieltä tapahtumaelämyksille.

Haku