Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Adeliina Siikala ja Malla Montell nähdään lauantain finaaleissa
01.06.2023

Adeliina Siikala ja Malla Montell nähdään lauantain finaaleissa

Telinevoimistelun maailmancupin ensimmäinen karsintapäivä Tel Avivissa sujui hienosti sekä Adeliina Siikalalle (HIFK Gymnastics, Helsinki) että Malla Montelille (Oulun Pyrintö).

Adeliina Siikala voimisteli tänään hypyssä pisteet 12,717 ja sijoittui päivän karsinnassa 5. sijalle, lunastaen näin paikkansa lauantain hyppyfinaaliin.

” Hyvä fiilis jäi tästä päivästä. Hypyt onnistuivat hyvin ja vielä jäi lauantaille parannettavaa. Mahtavaa päästä finaaliin ekassa WCC kisassa. ”, kertoi Adeliina.

Malla Montellin nojapuut sujuivat mallikkaasti hänen sijoittuessaan 6. sijalle pistein 11,667 ja näin ollen hänet nähdään lauantaina nojapuufinaalissa.

” Oli tosi kivaa kisata taas ulkomailla! Hypyt sujuivat omaan tasoon, mutta vaikeus ei vielä riitä. Nojapuut menivät läpi, joka oli tavoitteenikin, sarja oli kuitenkin hieman epäpuhtaampi kun yleensä, joten lauantaina lähden tavoittelemaan puhdasta onnistunutta sarjaa. On upea fiilis päästä ekaa kertaa finaaliin WCC kisassa.”, summasi Malla päivän kisaansa.

Kilpailut jatkuvat huomenna puomin ja permannon karsinnalla, johon Siikala ja Montell lähtevät hyvillä mielin tekemään parastaan ja nauttimaan kisatunnelmasta.