Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ada Hautala ja Maisa Kuusikko edustavat Suomea telinevoimistelun World Challenge Cupissa Unkarissa
26.09.2022

Ada Hautala ja Maisa Kuusikko edustavat Suomea telinevoimistelun World Challenge Cupissa Unkarissa

Maisa Kuusikko ja Ada Hautala poseeraavat kilpailuasuissaan.

Tulevana viikonloppuna 30.9.–2.10.2022 telinevoimistelijat ottavat toisistaan mittaa World Challenge Cupissa Unkarin Szombathelyssa. Suomea kilpailussa edustavat Ada Hautala (Oulun Pyrintö) ja Maisa Kuusikko (Tampereen Voimistelijat). Voimistelijat matkustavat kisapaikalle keskiviikkona 28.9. mukanaan valmentaja Igor Cherepov.

Kovatasoisissa kilpailuissa on paikalla lajin kärkinimiä useista maista. Kuusikko ja Hautala ovat innoissaan tulevista kisoista. Molemmille tärkeintä on tehdä kilpailuissa oma parhaansa.

– Lähden kisoihin hyvillä fiiliksillä. Valmistautuminen ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä monet pienet vammat ja sairastelu ovat rajoittaneet treenaamista. Olen kuitenkin päässyt takaisin vauhtiin. Tavoitteenani on tehdä sellainen suoritus, johon voin olla tyytyväinen. Olisi tietenkin hienoa päästä finaaleihin, kertoo Kuusikko.

– Myös minä lähden kisoihin hyvillä fiiliksillä. Lauantaina minulla oli MM-näyttö kotisalilla, jolloin sain vähän tuntumaa taas kisaamiseen ennen kansainvälistä kisaa. On kiva lähteä Maisan kanssa kisamatkalle, sillä olemme kokeneet jo muutamat kisareissut yhdessä. Treenit ovat sujuneet hyvin. Sarjoihin on tullut joitakin uusia juttuja ja ennestään tuttuihin liikkeisiin on tullut varmuutta. Hyppy jää tällä kerralla väliin, mutta tavoitteeni on tehdä hyvä tulos kolmella muulla telineellä. Permantoa odotan erityisesti, sillä sarjaan on tehty muutoksia EM-kilpailujen jälkeen, Hautala kommentoi.

Kilpailun karsinnat kisataan perjantaina 30.9. Finaalit otellaan lauantaina 1.10. sunnuntaina ja 2.10. Suomen Voimisteluliitto tiedottaa kilpailun etenemisestä.

Kilpailun tarkemmat tiedot löydät täältä.

Kilpailun aikataulut

Perjantai

16.00–20.00

Karsinnat

Lauantai (finaalit)

16.00–19.00

Miesten permanto, hevonen ja renkaat

Naisten hyppy ja eritasonojapuut

Sunnuntai (finaalit)

16.00–19.00

Miesten hyppy, nojapuut ja rekki

Naisten puomi ja permanto

Korjaus 26.9.2022: Ada Hautala kilpailee kolmella telineellä, ei hyppyä.

Haku