Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » 2. tason valmentajakoulutuksista virtaa tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimisteluun valmennukseen
09.05.2022

2. tason valmentajakoulutuksista virtaa tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimisteluun valmennukseen

opiskelu

Syksyllä 2022 alkaa pilottikoulutus tanssillisen voimistelun sekä joukkuevoimistelun harraste ja kilpasarjan joukkueiden valmentajille.

2. tasolla oppia haetaan nyt uudessa kohderyhmässä. Ensimmäistä kertaa jatkokoulutusta tarjotaan tanvon valmentajille sekä joukkuevoimistelun valmentajille, jotka toimivat harrastevoimistelun puolella tai valmentavat kilpasarjan joukkueita. 

Voimisteluliiton koulutustoiminnan tavoitteena on lisätä valmentajien osaamista niin teoria kuin käytännöntasolla sekä vaikuttaa positiivisen lajikulttuurin kehittämiseen, jossa myös valmentajan arkioppiminen on tehokasta ja toimivaa. Arkea tukevan oppisen avulla varmistetaan jatkuvan oppimisen ja kehittymisen mahdollisuudet niin koulutuksen aikana kuin sen jälkeenkin.

Suomalainen valmennusosaamisen malli tutuksi

2. tason koulutus pohjautuu Suomalaiseen valmennusosaamisen malliin, jossa huomioidaan vahvasti kokonaisvaltainen valmennus niin urheilijan kuin valmentajan näkökulmasta. Lisäksi keskitytään taito- ja tekniikkaharjoitteluun, fyysiseen harjoitteluun, yhden harjoitusvuoden kokonaishallintaan ja pitkäntähtäimen suunnitteluun. Myös psyykkinen valmennus ja vuorovaikutus asiat kuuluvat kiinteästi koulutuksen oppisisältöihin. Kokonaisuudessaan koulutus on 100 h ja opiskelu sisältää niin lähiopetusta kuin tehtäviä omassa toimintaympäristössä.

HUOM, koulutukseen osallistumiseen ei vaadita lajikohtaisen lisäpäivän suorittamista, sillä 2. tason koulutus on pilotti (tanssillisessa voimistelussa ja harrastejoukkuevoimistelussa) eikä lisäpäivää järjestetä pilottivuonna. Eli I-tason koulutusten suorittaminen riittää pohjakoulutuksena 2. tasolle.

Hae koulutukseen mukaan alla olevien linkkien kautta:

Tanssillisen voimistelun koulutus

Harraste- ja kilpasarjan joukkueiden valmentajat (joukkuevoimistelu)

Koulutuksen hinta 993€

Koulutuspaikka: Kisakallion urheiluopisto

Koulutuspäivät ovat lähiopetusta ja vaativat läsnäoloa paikan päällä.

Opetuspäivät ovat

  1. jakso: 30.9–2.10.
  2. jakso: 25.–27.11. sekä
  3. lajijakso 13.-15.1.2023

 

Lisätiedot: Liisa Lappalainen

Haku