Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliiton uusi koulutusrekisteri on auennut
20.12.2021

Voimisteluliiton uusi koulutusrekisteri on auennut

Kuva koulutuksesta

Voimisteluliitto on vaihtanut koulutusten hallintajärjestelmää ja jatkossa koulutusrekisterinämme toimii eTaika. Järjestelmän kautta tapahtuu niin koulutusten ilmoittautuminen, laskutus kuin opintorekisterin tarkastelukin. Koska järjestelmän koulutushaku on aiempaa toiminnallisempi, niin samassa yhteydessä luovumme erillisestä sähköisestä koulutuskalenterista (koulutus-kalenteri.fi).

Uusi järjestelmä löytyy osoitteesta https://voimisteluliitto.etaika.fi/. eTaikaan ei tarvita erillisiä tunnuksia, vaan järjestelmään kirjaudutaan sähköpostiin saapuvalla linkillä alla olevasta näkymästä:

eTaika ilmoittautumissivu

Järjestelmään on viety Hoikasta koulutuksiin aiemmin osallistuneet henkilöt ja heidän koulutussuorituksensa. Tarkistathan ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä omat yhteystietosi ja tarvittaessa korjaat ne ajantasaisiksi. Mikäli olet ilmoittautumassa tilauskoulutukseen tai koulutuslisenssiseuran sisäiseen koulutukseen, niin syötä saamasi palvelutunnus kirjautumislinkin alla olevaan kohtaan.

Kevään koulutustarjontaan pääset tutustumaan järjestelmästä löytyvän Koulutuskalenterin kautta. Koulutuksia syötetään vielä osin järjestelmään eli joitakin yksittäisiä puutteita koulutuksissa saattaa vielä olla erityisesti tuomarikoulutusten osalta. Koulutustarjontaan pääsee tutustumaan myös ilman kirjautumista voimistelu.fi sivuston kautta. Ilmoittautumiset kannattaa kuitenkin tehdä kirjautumalla ensin järjestelmään yllä olevin ohjeiden mukaisesti.

Järjestelmän Oma palvelu -osiosta löytyy koulutuskalenterin lisäksi:

  • omat koulutukset -sivu, josta näkyvät mm. koulutusilmoittautumiset, koulutussuoritukset, koulutusten materiaalit
  • pätevyydet, josta löytyvät mm. suoritetut tasotodistukset ja tuomaripätevyydet

Järjestelmän kehitystyötä jatketaan vielä alkuvuoden ajan. Esimerkiksi Hoikasta tehtyä siirtoa vielä viimeistellään ja mikäli vanhat koulutussuoritukset eivät heti näy järjestelmässä, niin kannattaa odottaa hetki. Muissa eTaikaan liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä toimisto@voimistelu.fi

Haku