Hyppää sisältöön
Home » Tapahtumat » Stara-tapahtumat
14.09.2021

Stara-tapahtumat

Jännitystä ja yhteistä tsemppausta ennen kuin kuuluttaja toivottaa tervetulleeksi lavalle. Raikuvat aplodit ja ihka oikea mitali hienosta esityksestä. Lapselle esiintyminen on kokonaisvaltainen elämys, kipinä, josta parhaimmillaan syttyy elämän mittainen rakkaus lajiin.

Stara-tapahtumaan voi osallistua samana vuonna kun täyttää 6-vuotta, yläikärajaa ei ole. Tapahtuma on tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Staralle ovat tervetulleita ihan kaikki lajista tai harrastustaustasta riippumatta. 

Esiintymään voi tulla lajien valmisohjelmilla tai ryhmän kanssa suunnitellulla esityksellä  – yksin tai yhdessä. Stara-tapahtumiin voi osallistua niin voimisteluohjelmalla, liikesarjalla kuin tanssiesitykselläkin. Jokainen osallistuja saa arvilta kirjallisen palautteen sekä ihka oikean mitalin. Voimisteluliiton jäsenseurat järjestävät Stara-tapahtumia ympäri Suomea. 

stara mitali.

Stara-lisenssi

Stara-tapahtuman osallistuja tarvitsee Stara-lisenssin. Lisenssi on mahdollista korottaa mikäli haluaa osallistua saman lisenssikauden aikana jonkin lajin kilpailuun.

Stara-tapahtuman arviointi

Stara-tapahtumissa palautetta antavat kokeneet valmentajat, ohjaajat tai Arvit. Arvi-koulutuksia järjestää Voimisteluliitto, jonne ilmoittaudutaan Hoikan kautta.

Stara-tapahtuman järjestäjälle 

Haku