Akrobatiavoimistelu

Akrobatiavoimistelusta vuoden 2018 Matkalla mestariksi -ryhmään valitut urheilijat esittäytyvät.

 

Oona Lipsonen Tampereen Voimistelijat

Moi! Oon Oona Lipsonen ja harrastan akrobatiavoimistelua. Oon nyt 15 vuotta ja akroa oon harrastanut noin 4 vuotta. Parhaita saavutuksia akron parissa ovat SM-pronssi vuosilta 2015 ja 2016, SM-hopea vuonna 2017 ja 23. sija nuorten EM-kisoissa 2017. Voimistelussa parasta on uuden oppiminen ja eri osa-alueilla kehittyminen. Myös monet parhaat kaverit ovat löytyneet voimistelun parista. Vuoden 2018 tärkeimmät kilpailut ovat nuorten MM-kisat, SM-finaali ja SM-katselmus. Minut löytää instagramista @oonaaevelina ja meidän ryhmän instagram on @akroedustus.

 


Ronja Saarinen Lakeuden Taitovoimistelijat

Hei! Olen Ronja Saarinen 15-vuotias akrobatiavoimistelija Ilmajoelta. Olen harrastanut akrobatiavoimistelua 10 vuotta ja saavutuksiani ovat yksi SM-kulta ja kaksi SM-hopeaa. Pääsin myös edustamaan Suomea akrobatiavoimistelun Euroopan Mestaruuskisoihin 2015.Parasta voimistelussa on omien tavoitteiden saavuttaminen ja yhdessä treenaaminen. Vuoden 2018 tärkeimmät kisat minulle ovat akrobatiavoimistelun SM-kisat.

Somejani ovat instagramissa: ronjasaarinen_ Ja snapchatissä: @ronjeee Seuramme instagramit ovat: @akeudentaitovoimistelijat sekä @entlk