Hyppää sisältöön
Home » Ajankohtaista » Koronasuositukset

Liikunnan ja urheilun yhteiset koronasuositukset

Tälle sivulle on koottu liikunnan ja urheilun yhteiset koronasuositukset, joita myös Voimisteluliitto noudattaa. Näiden suosituksien, ohjeistuksien ja oleellisten linkkien kautta on mahdollista jatkaa voimisteluseurojen toimintaa ja turvallista harrastamista vallitsevassa koronavirustilanteessa.

Kuvassa teksti koronavirustilanteen vaikutus voimistelussa

Voimisteluliitto noudattaa koronaepidemian (COVID-19) osalta Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön ja ulkoministeriön linjauksia sekä alueellisten ja paikallisten viranomaisten päätöksiä. Seuraamme tilannetta ja ohjeistuksia päivitetään tarvittaessa. Voimisteluseuroja kehotetaan seuraamaan alueellisten ja paikallisten (avit, kunnat, kaupungit, kuntaliittymät) viranomaisten päätöksiä ja ohjeistuksia.

Tällä hetkellä ei ole voimassa koronaan liittyviä rajoituksia toiminnan järjestämiseen. Seuraamme tilannetta ja ohjeistuksia päivitetään tarvittaessa.

Olympiakomiten yhteiset koronasuositukset

Turvallinen harratusympäristö luodaan yhteistyöllä

HUOM! Tällä hetkellä ei ole voimassa toiminnan järjestämiseen vaikuttavia rajoituksia. 

  • Voimistelutoimintaan voi osallistua vain oireettomana.
  • Pidäthän huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.
  • Noudatamme viranomaisten ohjeistuksien mukaisesti maskisuositusta. Tällä hetkellä ei ole voimassa maskisuositusta, mutta maskia voi käyttää omaehtoisesti halutessaan.
  • Juomapullo on vain henkilökohtaisessa käytössä, ethän lainaa pulloasi toisille.
  • Suosittelemme omien välineiden käyttöä. 
  • Jokainen perhe tai voimisteluseuran jäsen tekee itse päätöksen osallistumisestaan harjoituksiin. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohditaan harjoituksiin osallistumista. Jokainen jäsen osallistuu seuran toimintaan omalla vastuullaan.

Haku