Skip to content
Home » News » Trampoliinivoimistelun MM-kilpailut voimistellaan tällä viikolla Birminghamissa
06.11.2023

Trampoliinivoimistelun MM-kilpailut voimistellaan tällä viikolla Birminghamissa

MM-kilpailuissa Suomea edustavat Aaro Tavast (Tampereen Voimistelijat) ja Salla Tamper (Espoon Telinetaiturit). Trampoliinivoimistelun MM-kilpailut käydään Birminghamissa Iso-Britanniassa 9.-12.11.2023. 

Aaro Tavast kilpailee päälajissaan tuplaminitrampoliinissa. Keväällä Tavast voitti Suomen mestaruudet kaikissa trampoliinivoimistelun sarjoissa, tuplaminitrampoliinin lisäksi yksilö- sekä synkrosarjoissa. 

Myös Salla Tamper nähdään MM-kilpailuissa tuplaminitrampoliinilla. Tamper on naisten hallitseva SM-mestari tuplaminitrampoliinilla sekä yksilösarjassa.

Tuplaminitrampoliinilla liikkeet tehdään juoksuvauhdista ja tullaan alas alastulomatolle mahdollisimman paikallaan. Yksi suoritus koostuu kahdesta peräkkäisestä, erilaisesta liikkeestä trampoliinilla. Ensimmäisen hypyn jälkeen tullaan trampoliinille alas ja ponnistetaan suoraan seuraavaan liikkeeseen.

Kilpailut käynnistyvät torstaina 9.11. karsintakilpailuilla ja jatkuvat aina sunnuntaille 12.11. asti. Tuplaminitrampoliinin karsintakilpailut käydään torstaina sekä perjantaina ja finaalit ovat lauantaina. 

Mukaan lähtevät valmentajat Annika Savola ja Ekaterina Sorsa. Tuomariksi lähtee Aada Sohlberg.

Kilpailuinfo:

Ajat ovat Suomen aikaa, Iso-Britanniassa kello on kaksi tuntia vähemmän.

Torstai 9.11. – miesten tuplaminitrampoliinin karsinta klo 18-22.30 (Aaro Tavast)

Perjantai 10.11. – naisten tuplaminitrampoliinin karsinta klo 12-16 (Salla Tamper)

Lauantai 11.11. – miesten tuplaminitrampoliinin semifinaali klo 12-13 ja finaali klo 15.15-15.45 (Aaro Tavast?), naisten tuplaminitrampoliinin semifinaali klo 13-14 ja finaali klo 16.21-16.51 (Salla Tamper?)

Lisätietoja kilpailuista löydät kilpailun verkkosivuilta.

Reaaliaikaisia tuloksia löydät täältä.

Linkki kilpailun livestriimiin.

Lisätietoja:

Riikka Saariaho
Lajipäällikkö
riikka.saariaho@voimistelu.fi
+358 408309918

Search