Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelusta vuoden 2018 Matkalla mestariksi -ryhmään valitut urheilijat esittäytyvät. 

 

Neneh Jammeh Jyväskylän Naisvoimistelijat

Heippa! Olen Neneh Jammeh, 16-vuotias jyväskyläläinen joukkuevoimistelija. Olen harrastanut joukkuevoimistelua noin 9 vuotta ja parhaat saavutukseni 14-16-vuotiaiden SM-sarjassa on SM 6. sija, Ovo Cupin kansainvälisen kisan 4. sija, sekä pääsy Matkalla mestariksi -leiritykseen. Parasta voimistelussa on kilpailut, joukkue ja uuden oppiminen. Vuoden 2018 tärkeimmät kilpailut ovat Maajoukkueen karsintakisa ja SM- kisa. Joukkueeni instagram on @jnvlumo ja omani @nenehnea.

 


Netta Pihlanen Forssan Naisvoimistelijat/Lahjan Tytöt/Turun Pyrkivä

Moi! Mä oon Netta Pihlanen, 15-vuotias joukkuevoimistelija Turusta. Oon harrastanut voimistelua nyt n. 10 vuotta, joista viimeiset 4 vuotta SM-tasolla. Aiemmin kilpasarjassa voimistelun ohella meidän silloinen joukkue kilpaili myös ryhmätanssissa, mutta päätös voimisteluun vaihtamisesta kokonaan ei ollut vaikea. Voimistelusta on tullut elämäntapa. Kauden 2018 saavutuksia on mm. SM-kilpailujen finaalin 5. sija.

Voimistelussa on parasta lajin monipuolisuus, oman kehittymisen huomaaminen, joukkuekaverit ja kisat! Vuoden 2018 tärkeimmät kisat olivat tietysti SM-kisat, maajoukkueen karsintakisat, sekä kv-kisat Suomessa ja sen ulkopuolella.

Oma ig-tilini löytyy @nettapihlanen , ja joukkueemme ig-tili on @sanixjunior

 

Oona Rinne HJM-tiimi

Moikka. Olen Oona Rinne 13-vuotias joukkuevoimistelija Hyvinkäältä. Käyn Vehkojan koulussa urheiluluokkaa. Olen harrastanut voimistelua 6-vuotiaasta asti, kilpavoimistelua 7-vuotiaasta.  Nykyinen joukkueeni on Freyat, seura HJM-tiimi. Kilpailemme 14-16v. SM-sarjassa. Treenataan joukkueen kanssa 5-6 krt viikossa, lisäksi urheiluluokalla aamuvalmennus kerran viikossa. Joukkueeni on mukana yläkoululeirityksessä, Kisakalliossa leiritys + opiskelu lukuvuoden aikana n. 5 kertaa.

Parasta voimistelussa on kilpailut ja treenaaminen joukkuekavereiden kanssa. Paras saavutus: 12-14v. SM-sarjan (väline) Suomenmestaruus v. 2017. Kevään tärkeimmät kilpailut: Easter Cup Kööpenhamina Tanska 31.3. - 1.4.18, maajoukkuekatsastus-kilpailu 8.4.18 ja SM-kilpailut 28. - 29.4.18 Turku.

ig  @oona.rinne ja joukkueen ig @freyatagg

 

 

Sanni Hartman Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski

Moikka! Mä oon Sanni Hartman, 14-vuotias joukkuevoimistelija Vaajakoskelta TVS Illusionista. Olen jumppaillut ihan pienestä pitäen, mutta joukkuevoimistellut kuusi vuotiaasta asti. Sen lisäksi olen harrastanut monenlaisia lajeja, mutta voimistelu on aina vienyt voiton. Parhaita saavutuksia meidän joukkueellamme on kaksi SM-hopeaa ja SM-pronssi 12-14-vuotiaiden sarjassa ja 14-16-vuotiaiden sarjassa tällä kaudella challenge cup edustuspaikka Itävaltaan, Graziin. Mun mielestä parasta voimistelussa on se, kun saa esiintyä, kehittyä ja näyttää mitä osaa. Tämän vuoden tärkeimmät kisat ovat SM-kisat ja challence cup. Mun instagram käyttäjä on @sanniagg ja mun joukkueen käyttäjä on @illusionjr.