Liikkuja on aina parhaassa iässä!

Ikääntyvän keholle ja mielelle liikunta on mitä parhain apu arkeen. Voimisteluseurojen ikääntyvien jumpissa pidetään huolta, että jokainen seniori voi vahvistaa lihasvoimaa, tasapainoa ja kestävyyttä omien voimiensa mukaan. Hyvinvointiin ja terveyteen tähtäävä voimistelu ei vaadi akrobaatin taitoja tai villejä pyörähdyksiä liikuntasaleilla, vaan liikunta voi alkaa pienestä liikkeestä ja kevyestä kävelystä. Voimistelun monipuolisuus ja sovellettavuus tekee siitä elinikäisen liikuntalajin.

Voimisteluseurojen senioriliikuntaa kutsutaan Ikiliike-toiminnaksi. Ikiliike-ryhmät ovat aina ohjattuja. Ohjaajan ammattitaitoisella opastuksella kaikki pääsevät liikkumaan varmasti itselleen sopivalla tavalla. Ikiliikkeen tunneilla voimistellaan hyvällä porukalla kohti hyvää oloa. Seniorien jumppatarjonta on monipuolista: perusjumppaa, kuntopiiriä, venyttelyä, tuolijumppaa, tanssia, telinevoimistelua, vesijumppaa. 

Jumpasta on iloa ja hyötyä kaikille – voimistelu liikuttaa monin eri tavoin ja tavoittein. Ryhmäliikunta pitää sinutkin liikkeessä ja mielen virkeänä! Seurahaun kautta löydät itseäsi lähinnä olevat seurat, joilta voit tiedustella ikääntyville suunnattua liikuntatarjontaa!

Rakasta itseäsi, rakasta liikkumista!

Seuratoiminta tarjoaa ikääntyville liikunnan lisäksi myös yhdessäolon ja toimimisen mahdollisuuksia. Kokemus ja osaaminen ovat valttia, kun seuran tehtävät etsivät tekijöitä. Erilaiset toimitsijatehtävät tapahtumissa ja kampanjoissa, vapaaehtoistyö viikoittaisten harjoitusten toteutuksen tukena sekä roolit seurajohdossa tarjoavat mahdollisuuksia joko satunnaiseen tai tiiviiseen vapaaehtoistyöhön.

Ota yhteyttä lähiseuraan ja löydä itsellesi sopiva tehtävä!