Timanttimerkin testitilaisuus Voimistelupäivien yhteydessä

23.5.2019 |

Rytmisen voimistelun merkkijärjestelmän ensimmäinen Timanttimerkkitesti järjestetään Voimistelupäivien yhteydessä sunnuntaina 9.6.2019!

 

Paikka: OVO Training Centerin peilisalissa (Esport Center) 

Aikataulu: lämmittely klo 15.30 alkaen, testitilaisuus klo 16-18.30

 

Ilmoittautuminen tehdään lajipäällikölle emma.tast(at)voimistelu.fi valmentajan tai seuran yhteyshenkilön kautta 30.5. mennessä. Seuralta yksi vapaamuotoinen ilmoittautuminen, jossa tulee mainita voimistelijan nimi, seura, syntymävuosi ja missä luokassa on kilpaillut kevään 2019. Lisäksi ilmoittautumisessa tulee mainita seuran yhteyshenkilön/valmentajan nimi, sähköpostiosoite sekä laskutuksen sähköpostiosoite. Timanttitestiin tulleessaan voimistelijalla tulee olla mukana valmentajan kanssa tehty suunnitelma liikkeistä, joita hän haluaa suorittaa. Lähtökohtaisesti koko merkkiä ei suoriteta yhdessä tilaisuudessa (ohje alla).


Kesäkuun Timanttimerkkitestin hinta on 15 € per voimistelija (sisältää vain testin) ja se laskutetaan jälkikäteen seurakohtaisesti. Jatkossa timanttimerkkitestien hinta on aiemman tiedotuksen mukaisesti 20€.

 

Voimistelupäivien yhteydessä tai sen jälkeen Timanttimerkin suorittaneiden palkitsemistilaisuus järjestetään alustavasti nuorten SM – kilpailun yhteydessä 23./24.11.2019. 


Timanttimerkin testitilaisuus on aina Voimisteluliiton alainen (muita merkkejä suoritetaan seurojen johdolla). Seuroja, jotka ovat kiinnostuneita järjestämään Timanttimerkkitestejä syksyn aikana, pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikköön, jotta testitilaisuudet saadaan kalenteriin.

 

Kaikki merkkiliikkeet ja merkkijärjestelmän ohjeen, jossa lisätietoa mm. merkkien suorittamisen aikataulutuksesta sekä testaamisesta löydät täältä.

 

Valmentajat, muistattehan lähettää palautetta/kommentteja kesäkuun alun aikana sähköpostiin suvilax@hotmail.com. Myös kysymyksiä saa lähettää. Merkkijärjestelmän materiaalit käydään läpi kesän aikana ja tehdään mahdolliset tarkennukset / päivitykset palautteiden avulla,