Edustuspaikat jaettu kevään maailmancup- ja Challenge Cup -kilpailuihin

11.2.2019 |

Vantaan Energia-areenalla käytiin 10.2.2019 joukkuevoimistelun kevään ensimmäinen kilpailu. Kilpailu toimi valintakilpailuna vapaista maapaikoista IFAGG:n maailmancup ja Challenge Cup I ja II osakilpailuihin. 

Joukkueet olivat tyytyväisiä kauden aloitukseen ja kommentoivat sunnuntain kilpailuja seuraavasti:


Meillä oli hyvä kevätkauden avaus ja ollaan saatu parannettua ohjelmaa syksystä. Lähdemme luottavaisin ja iloisin mielin tekemään töitä kohti seuraavia kisoja!” Tampereen Sisun Minettien kapteeni Ella Ratilainen kertoi.


Aurora Kapanen, Ovo Teamin kapteeni kommentoi “Tämä oli hyvä kisakauden avaus, johon voimme olla tyytyväisiä. Virheitä tuli, mutta suoritus oli kokonaisuudessaan vahva ja ilmeikäs, ja nautimme jokaisesta hetkestä. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kotisalilla kohti Sofian maailmancup-kisaa”.


“Voimme olla tyytyväisiä suoritukseen. Parannettavaa tottakai jäi, mikä onkin hyvä asia tässä vaiheessa kautta. Nyt jatketaan täysillä treenaamista Bulgariaa kohti." Olarin voimistelijoiden Ovo Junior Teamin kapteeni Olivia Soini kertoi joukkueen tunnelmista.


Junioreista myös Minetit Eliten kapteeni Emma Laine oli tyytyväinen joukkueen kilpailuun. “Antton (Laine) on tehnyt meille hienon nopeatempoisen ohjelman. Suoritukseen jäi parannettavaa, mutta olemme ensimmäiseen kilpailuun kokonaisuutena tyytyväisiä. Nyt jatkamme kovaa työtä kohti Sofian Challenge Cupia.”


Sunnuntain kilpailu toimi myös karsintakisana A-kategorian yhteydessä järjestettäville seurakilpailuille.

Tulokset valintakilpailusta


Suomen edustus kevään kilpailuissa

Sofiassa, Bulgariassa järjestettävän maailmancup ja Challenge Cup I osakilpailun 7.-10.3.2019 Suomen edustajiksi valittiin:

Naiset

Minetit (Tampereen Sisu)
Ovo Team (Olarin Voimistelijat)
Minetit Fire (Tampereen Sisu) sekä
Team Vantaa (Vantaan Voimisteluseura/ Elise)


Nuoret:
Ovo Junior Team (Olarin Voimistelijat)
Minetit Elite (SC Vantaa/ Tampereen Sisu)
Team Vantaa Elise (Vantaan Voimisteluseura/ Elise) sekä
Illusion Junior (Tanssi- ja voimisteluseura Illusion)Singaporessa järjestettävän maailmancup ja Challenge Cup II osakilpailun 1.-4.4.2019 Suomen edustajiksi valittiin:


Naiset:
Minetit (Tampereen Sisu) ja
Ovo Team (Olarin Voimistelijat)


Nuoret:
Ovo Junior Team (Olarin Voimistelijat),
Minetit Elite (SC Vantaa/ Tampereen Sisu) sekä
Sanix Valens Junior (Lahjan Tytöt ja Turun Pyrkivä) 

Kuvassa Team Vantaa (Vantaan Voimisteluseura), Kuvaaja Iris Halmelinna