Voimisteluviikko 26.8.-1.9.

Starttaa syksy Voimisteluviikolla 26.8.-1.9.2019! Viikon tarkoituksena on esitellä seurojen toimintaa ja rohkaista kaikkia vauvasta vaariin kokeilemaan voimistelua sekä löytämään oman harrastuksen. Tältä sivulta löydät vinkkejä ja markkinointimateriaalia Voimisteluviikon järjestämiseen seurassasi.

Markkinointimateriaalit

Facebook-bannerit
Naiset
Miehet
Lapset
Perhe

Verkkosivubannerit
Naiset
Miehet
Lapset
Perhe

Pystybannerit
Naiset
Miehet
Lapset
Perhe

Vinkkejä onnistuneen Voimisteluviikon järjestämiseen seuroissa

Löydä Seura -palvelu

Tarkistathan, että oman seurasi tiedot ovat oikein Löydä seura -palvelussa. Liitto markkinoi Löydä seura -palvelua mm. Voimisteluviikon aikana, joten näin varmistat että uudet harrastajat ohjautuvat aina seuranne sivuille ja tunneille asti.

Harrastusviikko ja seuratoiminnan esittely kouluissa Voimisteluviikolla

Voimisteluviikon kanssa yhtä aikaa vietetään myös Olympiakomitean harrastusviikkoa, jonka aikana monet koulut avaavat ovensa harrastusjärjestöille, jotka voivat tulla kouluille esittelemään omaa toimintaansa. Voimisteluliitto suosittelee seuroja tarkistamaan Olympiakomitean harrastusviikko-sivuilta, mitkä koulut osallistuvat harrastusviikkoon. Seurat voivat sopia toimintansa esittelystä kouluissa suoraan harrastusviikkoon osallistuvien koulujen kanssa. Mikäli seuran lähikoulut eivät vielä osallistu harrastusviikkoon, voi niitä kannustaa ilmoittautumaan mukaan ja kysyä suoraan mahdollisuudesta esitellä seuran toimintaa koululla.

Olympiakomitea ja Voimisteluliitto kannustavat seuroja pohtimaan, millaista toimintaa kouluissa kannattaa esitellä. Onko kyseessä ala- vai yläkoulu ja mikä kyseistä kohderyhmää voisi kiinnostaa? Apua tilaisuuden suunnitteluun ja vetämiseen voi pyytää myös seuran omilta nuorilta. Vetääkö seura koululla Rope Skipping -tunnin tai pääseekö esittelypisteellänne testaamaan jotakin lajia? Kannattaa myös miettiä miten koululaiset saa siirtymään koulun esittelytilaisuudesta seuran harjoituksiin. Jos koululla esimerkiksi esitellään tiettyä lajia alkuviikosta, järjestääkö seura kokeilutunnin samasta lajista loppuviikolla? Jaetaanko koululaisille flyereita tai onko koululla toimintaa esittelevä ohjaaja paikalla myös kokeilutunneilla? Voisitteko jakaa koululaisille Ilmainen kokeilutunti -lipukkeita?

Mitä muuta?

Jaa omat vinkkisi tai kysy muiden seurojen ideoita Voimisteluviikon järjestämiseen Seuratoimijat - Voimistelun Facebook-ryhmässä!