Voimisteluviikko 6.-12.1.

Starttaa uusi vuosi Voimisteluviikolla 6.-12.1.2020! Tammikuun Voimisteluviikon tarkoituksena on esitellä seurojen toimintaa ja tuoda esille erityisesti aikuisten ryhmäliikunnan mahdollisuuksia. Tältä sivulta löydät vinkkejä ja markkinointimateriaalia Voimisteluviikon järjestämiseen seurassasi.

Markkinointimateriaalit

Facebookin kansikuvabanneri (851x315px)
Naiset
Nuoret
Miehet

Neliö-bannerit Instagramiin (1080x1080px)
Naiset
Nuoret
Miehet

Verkkosivubanneri (2000x600px)
Naiset
Nuoret
Miehet

Muista myös Voimisteluliiton kuvapankki, josta voit ladata kuvia seuran markkinointikäyttöön.

Vinkkejä onnistuneen Voimisteluviikon järjestämiseen seuroissa

Löydä Seura -palvelu

Tarkistathan, että oman seurasi tiedot ovat oikein Löydä seura -palvelussa. Liitto markkinoi Löydä seura -palvelua mm. Voimisteluviikon aikana, joten näin varmistat että uudet harrastajat ohjautuvat aina seuranne sivuille ja tunneille asti.

Miten tuoda seuran toimintaa esille Voimisteluviikon aikana?

Voimisteluliitto rohkaisee seuroja miettimään ja keksimään tapoja tuoda seuran omaa toimintaa esille. Voisiko sinun seurasi esitellä toimintaansa lähialueen kauppakeskuksessa tai vaikka koululla? Järjestättekö ilmaistunteja tai jaatteko Kaveri mukaan tunnille -lipukkeita? Kannattaa miettiä myös, miten Voimisteluviikolla järjesteyssä tilaisuudessa tavatun potentiaalisen uuden harrastajan saa siirtymään vakiokävijäksi - jaatteko esimerkiksi flyereita tai onko kiinnostuneilla mahdollisuus ilmaiseen kokeilutuntiin? Tai onko tilaisuudessa paikalla ohjaaja, joka osaa esitella seuran toimintaa tarkemmin?

Jaa omat vinkkisi Voimisteluviikon järjestämiseen tai kysy muiden seurojen ideoita Voimistelun viestijät nimisessä FB-ryhmässä!