Voimisteluseuroissa marraskuu on mahtava!

Voimisteluliiton Lisää Liikettä – Mahtava marraskuu –kampanja on taas täällä. Tavoitteena on lisätä liikkujien määrää seuroissa ja tietoisuutta seurojen liikuntatarjonnasta. Seurat saavat vapaaseen käyttöönsä markkinointimateriaalia sekä kaksi eri Mahtavan marraskuun liikuntatuotetta.

Miten mukaan?

Kampanjaan mukaan lähtemiselle on matala kynnys; kukin seura saa toteuttaa kampanjan omalla tavallaan. Saatavilla oleva markkinointimateriaali kannattaa hyödyntää joka tapauksessa tuomaan esiin seuran olemassa olevaa liikuntatarjontaa! Mahtavaan marraskuuhun voi osallistua myös Nenäpäivä -kampanjalla.

Kampanjaan tuotetaan kaksi eri liikuntasisältöä, Mahtava muokkaus Suomi-hittien tahdittamana ja Mahtava treeni 2, jotka ovat myös Conventionissa Helsingissä lokakuun vaihteessa. Jumpat tulevat Voimisteluseurojen ohjaajien käyttöön  Ohjaajaklubiin, jonne pääset mukaan omilla Nepton-tunnuksillasi.  Jos et vielä ole Ohjaajaklubin jäsen, liity nyt, rekisteröityminen on maksutonta!

NYT UUTTA: 

Voimisteluliitto on tuottanut seurojen käyttöön myös tulostettavia kokeilulippukkeita, joita seurat voivat jakaa ja kutsua uusia jumppareita mukaan. Lipukkeihin seura saa liitettyä omat yhteystietonsa sekä lipukkeessa on myös paikka, johon kokeilija jättää yhteystietonsa. Idena on että tämän jälkeen seura pystyy lähestymään kokeilijaa ja houkuttelemaan häntä jäseneksi. Lipukkeille on tehty myös käyttöohjeet. 


Ideoita kaamoksen selättämiseen ja liikkeen lisäämiseen Mahtavassa marraskuussa: 

Nenäpäivä -jumpat/tapahtumat

Ikilapsi - isovanhemman, tai vanhemman ja lapsen yhteinen jumppa

Maraton-jumpat

Taskulamppu-jumpat pimeässä

Avoimien ovien jumpat

Marraskuussa pidetään myös: Porraspäivät

Suosituksia aikuisliikunnan kehittämiseen urheiluseurassa -kirja