Kilpailujen järjestämissääntöihin on tullut muutos kilpailun tiedottamisen osalta. Koskee myös Voimistelun Stara-tapahtumia!  

Olemassa oleva kilpailujen järjestämismaksu kattaa sen, että kaiken kilpailutiedottamisen, kuten kilpailukutsun, mahdollisten majoitus- ja ruokailutietoja (tilauslomake voi olla esim. seuran nettisivuilla), aikataulujen, suoritusjärjestysten ja tuloksien, tulee olla Kisapalvelussa. Seuran nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa voi lyhyesti, esim. bannerilla, markkinoida kilpailua ja sivuille voi lisätä linkin, joka ohjaa Kisapalveluun. Mikäli tiedotus tapahtuu Kisapalvelun ulkopuolisilla sivuilla niin näiden kilpailujen järjestämismaksu on normaali järjestämismaksu + 1,3€/osallistuja (+alv). Lisätietoja eveliina.sirvio@voimistelu.fi


Järjestämisohjeet ja lisäinfoa löydät täältä

Voimistelun Stara-tapahtuman järjestäjälle

Voimisteluseura voi ilmoittaa Stara-tapahtuman järjestämisestä liittoon lasten ja nuorten voimistelun kehittäjälle. Alueelliset Stara-tapahtumat ilmoitetaan oman alueen aluepäällikölle.

Stara-diplomi (doc)

Stara-tapahtuman juliste (pdf)

Stara-tapahtuman marssimusiikki (musiikkitiedosto)

Stara-tapahtuman logo (jpg)

Stara-tapahtuman järjestämisohjeet seuralle  ja Stara-tapahtuman aloitus (doc)

 

Arviointi

Arviointiin tarvittavat lomakkeet:

Stara-tapahtuman arviointiohjeet

Lomakkeet: yleinen arviointi, lajitaito-arviointisommittelun ja esittämisen arviointi, telinelajien arviointi (doc)

Järjestävä seura: huomaathan, että valittavana on perusvoimistelun yleinen arviointi (suunnattu perusvoimistelutaitojen arviointiin), lajitaitoarviointi (suunnattu lajien kilpasarjoihin tulevaisuudessa tähtääville voimistelijoille) sekä sommittelun ja esittämisen arviointi (jota voidaan käyttää erikseen tai/ja rinnalla esimerkiksi JV-, RV- tai tanvo-pohjaisissa esitysohjelmissa).

Mitalit

Seura voi tilata Stara-tapahtuman tähtimitalin Merkkikeskuksesta: info@merkkikeskus.fi.