Voimistelun Suomi Gymnaestrada 2018 Turussa 

 

Kesän 2018 huikein voimistelutapahtuma, Voimistelun Suomi Gymnaestrada, järjestetään Turussa 7.-10.6.2018. Voimistelun suurtapahtumaan odotetaan 10 000 osallistujaa ja tuhansia katsojia päivittäin. Neljän tapahtumapäivän aikana voimistelusta päästään nauttimaan muun muassa näytöksissä, kilpailuissa, kenttäohjelmissa, koulutuksissa, iltaohjelmissa sekä erilaisissa kokeilupisteissä. 

Voimistelijoille suurtapahtumat ovat odotettuja tilaisuuksia esiintyä, kerätä uusia kokemuksia ja tavata tuttuja. Voimisteluseuroille tapahtuma tarjoa mahdollisuutta vahvistaa seurahenkeä sekä tutustua uusiin lajeihin sen kootessa kaikkien eri voimistelulajien harrastajat ja kilpailijat yhteen. 

Voimistelun Suomi Gymnaestrada toteutetaan kolme vuotta aiemmin Helsingissä järjestetyn kansainvälisen Gymnaestradan hengessä. Lähdetään sankoin joukoin kohti Turkua kesällä 2018!

Ajantasaisin tieto tapahtumasta löytyy Voimistelun Suomi Gymnaestradan omilta nettisivuilta: www.gymnaestrada.fi. Sivuille päivitetään jatkuvasti tietoa osallistumismahdollisuuksista, seurojen gymppien yhteystietoja sekä muuta tapahtumaan liittyvää ennakkofiilistelyä. Löydä täältä oman seurasi Gymppi ja ilmoittaudu mukaan kesän 2018 liikuttavimmille festareille!  Löydät meidät myös facebookista: Suomi Gymnaestrada 2018

Tää on sun Suomi Gymnaestrada. Jaa tapahtuman ennakkofiilikset sosiaalisessa mediassa hashtagilla #sunstrada.

 

Suomi Gymnaestradalla on oma tunnus

Tunnuksen haluttiin olevan tunnistettavissa ja jatkavan voimistelun suurtapahtumien sarjaa: Sun Svoli 2006, Sun Lahti 2013, World Gymnaestrada 2015. Tunnuksen hahmo ilmentää liikunnan iloa ja riemua, sateenkaaren väreillä - koko värien kirjolla on myös itseään suurempi tehtävä; värit kuvastavat yhteensopivuutta sen filosofian kanssa, että tapahtumamme edustaa laajasti hyvää mieltä ja ihmisyyden moninaisuutta - koko sen kirjoa. Tunnuksen on suunnitellut graafikko Hannu Kopra.