Laatuseurat

Voimisteluliiton jäsenseurat voivat hakea laatuseurasertifikaattia osoitukseksi laadukkaasta toiminnasta tietyllä voimistelun osa-alueella. Laatuohjelma jakautuu kolmelle osa-alueelle:

Sinettiseuroissa lasten ja nuorten toiminta on laadukasta ja täyttää Voimisteluliiton ja Olympiakomitean yhteiset Sinettikriteerit.

Priima-seurat ovat Voimisteluliiton aikuisliikunnan laatuseuroja, jotka panostavat aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan.

Huippuseura panostaa korkealaatuiseen ammattiosaamiseen huippujen ja lahjakkuuksien valmennuksessa, ja seura on aktiivinen toimija akatemia- ja opistoyhteistyössä.

Laatuseuratoimintaa uudistetaan vuoden 2017 aikana yhdessä eri lajiliittojen ja Olympiakomitean kanssa. Tavoitteena on selkeä, yhtenäinen ja seuran kehittämistyötä hyvin tukeva laatuohjelma, josta seura voi edelleen itse valita ne osa-alueet, joihin se haluaa hakeutua. Voimisteluliiton nykyiset laatuseurat siirtyvät uuteen laatuohjelmaan vähitellen uudelleenauditointien yhteydessä.Hae mukaan laatuseuraohjelmaan oheisella lomakkeella.

Laatuseuraprosessi aloitetaan kahdesti vuodessa. Viimeiset ilmoittautumispäivät ovat 30.4 ja 31.10. 

Käykää seuran hallituksessa keskustelu laatuseuraprosessiin ryhtymisestä ja tutustukaa laatuseuraprosessiin Olympiakomitean sivuilta ennen hakemuksen täyttämistä. 

Lomakkeen lähetyksen jälkeen seuraanne ollaan yhteydessä touko-/ marraskuussa. 

Email address : Alternative email address :