Haku vuoden 2020 maajoukkueeseen

Päivitetty 3.10.2019

Marraskuussa (22.-24.11.2019) katsastetaan voimistelijat vuoden 2020 maajoukkueeseen. Suomesta lähtee Tanskan EM-kilpailuihin ensimmäistä kertaa kolme liittojohtoista joukkuetta: tyttöjen joukkue, naisten joukkue ja aikuisten sekajoukkue. Osallistujamaat voivat lähettää EM-kilpailuihin yhden joukkueen kuhunkin kilpailusarjaan.

Tulevat Tanskan EM-kilpailut ovat myös avoimet Euroopan ulkopuolisille maille. Näissä EM-kilpailuissa saatamme siis nähdä paljon uusia joukkueita.

Haku vuoden 2020 maajoukkueeseen on päättynyt. 

Marraskuun katsastusleirille kutsutut voimistelijat sekä vuoden 2019 maajoukkuevoimistelijat voivat aloittaa volttiradan ja trampetin katsastusnäyttöjen antamisen jo PM-kilpailuissa 9.11. Drammenissa tai syksyn toisessa luokkakilpailussa 17.11. Espoossa (4. – 6. lk kilpailut). Kilpailukierrokset arvioidaan samalla tavalla kuin katsastusleirillä annetut näytöt. Kilpailuissa tehdyt kierrokset saa myös halutessaan näyttää uudelleen leirillä. Kilpaileminen ei ole välttämätöntä, vaan kaikki näytöt voi antaa marraskuun katsastusleirillä.

Tarkemmat katsastusohjeet volttiradan ja trampetin osalta löydät myös liitteestä.

LIITTEET

Maajoukkueinfo 

Voimistelijan hakemus maajoukkueeseen
Katsastusohjeet volttirata ja trampetti

Toimintaohjeet, jos voimistelija haluaa antaa näyttöjä jo em. kilpailuissa:

1)     Ilmoita asiasta sähköpostin viestikentässä samalla kun lähetät hakemuksen

-        kerro, kummassa kilpailuissa aiot antaa näyttöjä

-        kerro kilpailunumerosi

2)     Huolehdi siitä, että kilpailukierroksesi videoidaan

-        nimeä tiedostot niin, että niistä käy ilmi nimesi ja teline (esim. ”Matti_Meikäläinen_volttirata”)

-        lähetä videot kilpailun jälkeen osoitteeseen tgmaajoukkuevalmennus(a)gmail.com. Laita aiheeksi tytöt/naiset/miehet, nimesi ja näytöt (esim. ”Tytöt: Minna Meikäläinen - näytöt")