Voimistelupassi

 

Voimistelupassi on lapselle konkreettinen osoitus taitojen karttumisesta. Passin liikkeet ja liikesarjat ovat ikäryhmälle sopivia voimistelun perusliikkeitä ja ne ohjaavat laadukkaaseen ja turvalliseen perusvoimisteluun. 

Voimistelupassin tehtävät luovat pohjan ja sisältöä taitojen oppimiselle. Ne innostavat ja motivoivat harjoittelemaan. Passi palvelee sekä harrastevoimistelijoita että kilpalajien pariin siirtyviä lapsia. 

 

Passityypit

alkeispassisisältää motorisia perustaitoja kehittäviä liikkeitä. Liikkeet soveltuvat voimistelun aloittaville lapsille. 

alkeisjatkopassi: sisältää motorisia perustaitoja sekä voimistelutaitoja. Alkeisjatkopassi soveltuu pari vuotta voimistelleille lapsille. 

telinelajien passi: sisältää telinevoimistelun alkeisliikkeitä, joita voi hyödyntää myös teamgymin-ryhmissä. Telinelajin passiin siirryttäessä on hyvä hallita alkeis- ja alkeisjatkopassien liikkeet. 

lattialajien passi: sisältää joukkue- ja rytmisen voimistelun alkeisliikkeitä, joita voi hyödyntää myös tanssiryhmissä. Lattialajien passiin siirryttäessä on hyvä hallita alkeis- ja alkeisjatkopassien liikkeet. 

välineliitteen voi tulostaa käyttöön Sillasta.

Passien tilaus

Voimistelukoulumateriaalit on tilattavissa ympäri vuoden. Seuraavan kauden materiaalit kannattaa tilata ajoissa. Passitilauksia toivotaan seuralta vain yksi, joten seuran kannattaa koota lasten ryhmien passitarpeet yhteen ennen tilausta! 

 

Passien hinta

Voimistelukoululisenssin omaaville seuroille 1 €/kpl
Muut voimisteluliiton jäsenseurat 2,50 €/kpl  


Tilaus tehdään oheisella tilauslomakkeella.

Huom! Lähettäessäsi tietosi lomakkeella Suomen Voimisteluliitolle hyväksyt samalla voimassa olevat tietosuojakäytänteet. Lue lisää Suomen Voimisteluliiton tietosuojakäytänteistä täältä.

Mikäli tilauslomake ei vahvista lähetystä, ota yhteyttä toimisto(at)voimistelu.fi


Voimistelupassien tilauslomake

Email address : Alternative email address :