Tuomareiden poikkeusluvat

 

päivitetty 9.5.2015

SM 2015 8.-9.5.2015

Kilpa-aerobicin lajiasiantuntijaryhmä on päättänyt myöntää poikkeusluvat SM-kilpailuun alla mainituille esteellisille tuomareille:

Hanna Pihlajaniemi AG1 IW

Annu Koskela SEN IW, SEN TR

Saija Salminen AG1 TR


Voimisteluliiton hallitus on kokouksessaan antanut lajiasiantuntijaryhmälle luvan myöntää tuomareille poikkeuslupia Kilpasarjojen mestaruuskilpailuihin ja SM-kilpailuihin. Poikkeusluvat myönnetään tuomarikokouksissa.

 

 

 

Kilpasarjojen mestaruuskilpailut 2.5.2015

Kilpa-aerobicin lajiasiantuntijaryhmä on päättänyt myöntää poikkeusluvat Kilpasarjojen mestaruuskilpailuun alla mainituille esteellisille tuomareille:

Tiia Finne 4LK IW

Jasmine Nousiainen 3LK IW

Sara Haapala ND IW

Mirva Järvinen 3LK TR

Katja Kuivalainen 3LK TR

Peruste: Neutraalien tuomareiden riittämätön määrä.

 

Voimisteluliiton hallitus on kokouksessaan 17.4.2015 antanut lajiasiantuntijaryhmälle luvan myöntää tuomareille poikkeuslupia Cup 2 -kilpailuun. Poikkeusluvat myönnetään tuomarikokouksissa.

 

 

Aerobic Cup 2, Oulu 18.-19.4.2015

Kilpa-aerobicin lajiasiantuntijaryhmä on päättänyt myöntää poikkeusluvat Aerobic Cup 2 -kilpailuun alla mainituille esteellisille tuomareille:

Hanna Pihlajaniemi  AG1 IW, AG1 GR

Peruste: Neutraalien tuomareiden riittämätön määrä. Lajiasiantuntijaryhmä katsoi urheilijan edun mukaisesti, että muille tuomareille ei haluttu enempää tuplarooleja, ja poikkeusluvan avulla tältä vältyttiin.