Liiku hyvässä seurassa!

Haluaisitko päästä liikkumaan lähellä kotia ja kivassa porukassa? Kaipaatko mukavaa liikuntaharrastusta, jossa kunto kohenee monipuolisesti? Onko sinulle tärkeää, että saat ammattitaitoista ohjausta liikkumiseen, mutta harrastus on silti edullinen? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, tutustu paikallisen voimisteluseuran tarjontaan!

Voimisteluseurat tarjoavat monipuolisia liikkumismahdollisuuksia kaikenikäisille. Aikuisille on tarjolla ryhmäliikuntaa jokaiseen makuun: hikijumppaa, sporttijumppaa, lihaskuntojumppaa, äijätreeniä, kahvakuulaa, kehonpainotreeniä, joogaa, pilatesta, venyttelyä ja kaikkea muuta. Voimisteluseurojen ryhmäliikunta sopii sekä naisille että miehille, ja mukaan ovat tervetulleita sekä aktiiviliikkujat että aloittelijat. Löydä lähin seurasi, joka tarjoaa sinulle sopivaa liikuntaa Löydä Seura-sivuilta.

Ryhmäliikunta voimisteluseuroissa on laadukasta ja monipuolista. Jumppien ohjaajat ovat ammattitaitoista väkeä, ja he osaavat ottaa huomioon kaiken tasoiset liikkujat. Meininki on mutkatonta, ja kynnys tulla mukaan tunnille matala. Jumppaamaan voit tulla juuri sellaisena kuin olet, juuri sellaisissa kamppeissa kuin haluat. Seuran jumpassa sinua ei katsota pitkään, vaikka treenivaatteesi eivät olisi viimeistä huutoa tai vaikka et olisi koskaan ennen ryhmäliikuntatunnilla käynyt. Rohkeasti mukaan vaan!


Lue myös Ryhmäliikunta pidentää ikää