Tähtiseura-työpajat ja seuraseminaari

Kiitos ilmoittautuneille - alla osoite, johon saapua. Seuraseminaariin voi vielä jälki-ilmoittautua (linkki alla).

Paikka:
Arcada, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00560 Helsinki

Päivämäärä:
la 16.11.2019

Päivän ohjelma tiivistetysti

klo 10.15 – 12.15 Tähtiseura-työpajat
klo 12.15 – 13.00 Lounastauko (Voimisteluliitto tarjoaa lounaan niille, jotka osallistuvat sekä Tähtiseura-työpajoihin että seuraseminaariin)
klo 13.00 – 14.30 Seuraseminaari
klo 14.15 – 15.00 Valtakirjojen tarkistus ja kokouskahvit
klo 15.00 -> Voimisteluliiton syyskokous

Päivän varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta voit edelleen ilmoittautua seuraseminaariin klo 13.00-14.30 jälki-ilmoittautumislomakkeen kautta.

Tähtiseura-työpajojen sisällöt

Klo 10.15 - 11.10 työpaja 1: Tähtiseura-verkkopalvelusta tukea seurakehittämiseen

Anna Kirjavainen Olympiakomiteasta tulee kertomaan, miten seura voi hyödyntää mm. verkkopalvelun uutta vuositsekkiä. Seuraesimerkissä Kajaani Gymnastics kertoo kokemuksiaan verkkopalvelun käytöstä.

Klo 10.15 - 11.10 työpaja 2: Hyvä hallinto luo luottamusta
Sport Club Vantaan puheenjohtajan Jessica Matilan esimerkki valaisee hallituksen työnjakoa ja vastuita. Miten seuran hallitus ohjaa toimintaa ja toteuttaa seuran strategiaa, jotta toiminta on kannattavaa ja samalla luottamusta herättävää. 

Klo 11.20 - 12.15 työpaja 3: Kilpailukykyä seuran viestinnällä
Miten seuran viestinnällä voi vahvistaa seuran tunnettuutta ja brändiä? Miten erottua kilpailijoista? Miten markkinoida seuran toimintaa entistä paremmin? Aiheeseen syvennytään liiton viestintä- ja markkinointipäällikkö Sanna Yli-Patolan kanssa.

Klo 11.20 - 12.15 työpaja 4: Seuratuella unelmia todeksi 

OKM:n seuratukihaun faktat vuodelle 2020 esittelee liiton seurapalvelupäällikkö Tiina Saulila. Seuraesimerkissä kuullaan Riihimäen Voimistelun ja Liikunnan onnistuneesta tukihakuprosessista.


Työpajat on tarkoitettu kaikille voimistelun Tähtiseuroille ja sellaisiksi aikoville. Työpajat ovat osallistujille maksuttomia. Lisätietoja tiina.saulila(a)voimistelu.fi tai puh. 040 828 2308.

Seuraseminaarin sisällöt

Lupa toimia eri tavalla, Anssi Tuulenmäki
Anssi Tuulenmäen tehtävänä on aktivoida ihmisten uuden luomisen taitoja, siksi titteliksi on valikoitunut Yli-innovaatioaktivisti. Anssi on viimeiset 20 vuotta tutkinut, opettanut, konsultoinut uuden arvon luomista, strategisia innovaatioita, ja sitä miten muutosta saadaan aikaan. Strategiaa miettiessä on olennaista miettiä mistä voima tekemiseen kertyy. Fokuksesta, kehittymisestä, tunteesta, arvoa luovien aktiviteettien maksimoimisesta ja arvoa tuottamattomien aktiviteettien minimoimisesta. Anssin esityksessä otetaan kantaa kuinka uutta tulisi kehittää ja olemassaolevaa vaalia. 

Voimisteluliiton vastuullisuus, liiton puheenjohtaja Kaisa Vikkula ja pääsihteeri Maria Laakso

Minkälaista on vastuullinen voimistelutoiminta? Miten takaamme turvallisen ja innostavan ympäristön voimistelussa jokaisessa seurassa?

Kuva: Anssi Tuulenmäki

Seuraseminaari on avoin kaikille voimisteluseuroille ja se on osallistujille maksuton. Lisätietoja jaana.hyrkas(a)voimistelu.fi tai puh. 050 344 7514.

Päivän varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta voit edelleen ilmoittautua seuraseminaariin klo 13.00-14.30 jälki-ilmoittautumislomakkeen kautta. Voimisteluliiton tietosuojakäytänteet.

Seminaarin jälkeen samassa talossa järjestetään Voimisteluliiton syyskokous, jonka materiaalit päivittyvät osoitteeseen  https://www.voimistelu.fi/fi/Yhteystiedot/Vuosikokoukset