Telinevoimistelun harrasteleiri

Aika ja paikka: 3.-5.1.2020 Kuortaneen Urheiluopisto

Kouluttajat: mm. Ella Suomela

Sisältö: Leiri on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille ja sitä vanhemmille telinevoimistelun harrastajille, sekä tytöille että pojille ja heidän valmentajilleen. Leirillä tehdään lajiharjoittelua ja nautitaan liikunnasta ja mukavasta seurasta. Leiri on tarkoitettu lajin harrastajille ja korkeintaan C-luokassa kilpaileville tytöille tai 2. luokassa kilpaileville pojille. Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa / vanhempiensa vastuulla. Leirille ovat tervetulleita osallistujat ympäri Suomen!

Voimisteluliiton peruutusehdot peruutusmaksuineen astuvat voimaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
Mahdollisessa sairaustapauksessa maksuhyvitys koskee vain sairastunutta henkilöä.

Hinta: Voimistelijat ja valmentajat 185 € / hlö, leiriläisten mukana majoittuvat vanhemmat ja sisarukset 165 € / hlö. Mikäli seurasta ilmoittautuu vähintään 10 voimistelijaa, pääsee heidän mukanaan yksi valmentaja maksutta. Hinta sisältää leiriohjelman, majoituksen ja ruokailut (vanhemmat ja sisarukset ei leiriohjelmaa) sekä tapaturmavakuutuksen, jonka maksimikorvaus on 2500 €. Suosittelmme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta (esim. jos on lisenssivakuutus, asia on kunnossa).

Ilmoittautumiset: 1.12.2019 mennessä seuraavan linkin kautta https://www.lyyti.in/Telinevoimistelun_harrasteleiri_3512020_7464

Tiedustelut: tiina.saulila(at)voimistelu.fi 

HUOM! Vuoden 2020 kesän telinevoimistelun harrasteleiri järjestetään 10.-12.7.