JV-treenipäivä 25.8.2018


JV-nupputreenipäivä on suunnattu alle 12-vuotiaille Stara-tapahtumiin tai lajin kilpailuihin osallistuville joukkueille. Valmentajat osallistuvat treenipäivään voimistelijoiden mukana. Päivään sisältyy uusien kenttätestien perusteella tehty liikkuvuusharjoitepankki sekä stara- ja pronssimerkkien liikkeet lajitekniikkaosiona.

 

Peruutusehdot

Tiedote JV Treenipäivän osallistujarekisteristä liittyen GDPR tietosuoja-asetukseen

 

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö 
Suomen Voimisteluliitto Ry, Y-tunnus: 0200115-4 
Hämeentie 105 A, 00550 HELSINKI 
Toimiston sähköposti: 
toimisto@voimistelu.fi 
Yhteyshenkilön sähköposti: mervi.arsiola@voimistelu.fi

 

Henkilötietojen käsittelyn peruste, käyttötarkoitus, luovutus ja säilytysaika 

Osallistujien tiedot kerätään JV-treenipäivän järjestämistä varten ja niitä säilytetään Voimisteluliitossa vuoden 2018 loppuun saakka. Digitaalisesti käsiteltäviin henkilötietoihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja tietojen käyttöä valvotaan.

 

Tietoja käytetään treenipäivään osallistuvien informointiin ja laskutukseen. Osallistujatiedot luovutetaan kouluttajille ja erityisruokavaliot /ruoka-allergiat ruokatoimittajalle. Rekisterissä olevat tiedot tuhotaan asianmukaisesti vuoden 2018 lopussa.

 

Käsiteltävät henkilötiedot:  
Rekisterissä käsitellään treenipäivän osallistumiseen liittyviä tarpeellisia tietoja osallistujista. Näitä tietoja ovat:  

·         Etu- ja sukunimi 

·         Ikä

·         Seura, joukkue 

·         Osallistujan rooli valmennustoiminnassa 

·         Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot (perusteluna rekisteröidyn elintärkeä etu eli terveys) Huom!

Ilmoittautumalla hyväksyn, että minua voidaan valokuvata ja kuvia julkaista voimistelua tukevassa tarkoituksessa seuran ja Voimisteluliiton julkaisuissa. 

 

 

 

 

Email address : Alternative email address :