Ryhmäliikuntaa suurella sydämellä

Heart & … -valmistunnit ovat Voimisteluliiton huippukouluttajien suunnittelemia kokonaisuuksia ryhmäliikuntatunneille. Tutustu omassa seurassasi!

Heart & ... -valmistunnit

Heart & Spine

Heart & Spine on tuoteperheemme uutuus!

Taidokkaalla ja tehokkaalla keppijumpalla laitetaan selkärangan kurvit kuntoon ja houkutellaan oikeat lihasryhmät mukaan upean ryhdin peruspilareiksi. Tässä jumpassa saat sekä aerobisen harjoittelun että liikkuvuuden ja liikehallinnan palaset liikuntapiirakasta!

Tavoitteena on vahvistaa lantion ja keskivartalon seutua, huolehtia selkärangan liikkuvuudesta sekä herätellä asentoaisti terävimmilleen tuoreimpien keskivartalon harjoittamisen oppien mukaan. Valmistunnin ovat suunnitelleet huippukouluttajat Taina Avo ja Taina Järveläinen.

Heart & Fit

Tehokasta, hauskaa ja tavoitteellista harjoittelua kuntopiirityyliin crossfit-hengessä.  Mukana on HIIT-harjoittelun (high intensity interval training) elementtejä. Innostava kokonaisuus pohjautuu alan tuoreimpaan tietoon ja sopii erinomaisesti myös miesten jumpparyhmille. Sisällön ovat suunnitelleet alan kokeneet ammattilaiset Mari Stenman (o.s. Depner) ja Ari Stenman.

Heart & Body

Tehokkaat, hauskat ja koko kehoa treenaavat liikkeet on suunniteltu tarkkaan valittuja musiikkeja mukaillen. Sisällön ovat suunnitelleet kokeneet, tunnetut Voimisteluliiton kouluttajat Marjaana Eskelinen ja Katja Laaksonen. Myynnissä Voimistelun verkkokaupassa!

Heart & Core

Taidokkaasti suunniteltu, monipuolinen jumppa kuormittaa tehokkaasti sekä sydäntä että lihaksia keskittyen erityisesti keskivartaloon. Sisällön ovat suunnitelleet kokeneet, tunnetut Voimisteluliiton kouluttajat Marjaana Eskelinen ja Katja Laaksonen. Myynnissä Voimistelun verkkokaupassa!

Heart & Stretch

Sydän- ja verenkiertoelimistön harjoittamisen lisäksi teemana on liikkuvuuden ja liikehallinnan kehittäminen sekä venyttely osana säännöllistä jumppaharrastusta. Teemoihin tutustutaan käytännössä valmiiden liikesarjojen ja mallitunnin avulla teoriaa unohtamatta. Sisällön ja tuntimallin ovat suunnitelleet huippukouluttajat Marjaana Eskelinen ja Katja Laaksonen.


Heart & ... -ohjaajakoulutukset

Heart & … -valmistuntien ohjaajien koulutukset löydät kalenterista. Ohjaajakoulutus sisältää opetuksen, kuvallisen liikeohjeen ja musiikki-CD-levyn. Ohjaaja voi käyttää valmistuntia sellaisenaan tai liittää siitä osia tuntiinsa.