Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Katseet kohti kevätkautta
12.12.20

Katseet kohti kevätkautta

Katseet kohti kevätkautta

Lasten voimisteluryhmissä syyskausi on loppusuoralla ja nyt onkin hyvä aika kääntää katseet kohti kevätkautta ja tilata voimistelukoulun tukimateriaalit tammikuulle valmiiksi. 

Voimistelupassien tilaaminen on ajankohtaista

  • – Seurassa alkaa uusia lasten voimistelukoulu-ryhmiä
  • – Ryhmä on saanut suoritettua koko passin syyskauden aikana. Tällöin voi siirtyä  alkeispassista alkeisjatkopassiin tai sitä seuraaviin lattia- tai telinelajien passeihin
  • – Seura ei ole tilannut passeja syyskaudelle, mutta haluaa ottaa ne käyttöön kevätkaudella
    – Seura haluaa varmistaa lapsille voimistelullista tekemistä myös mahdollisten koronasta johtuvien harrastustaukojen ajaksi

Voimistelupassit voit tilata helposti täältä! Mikäli sinulle nousi kysyttävää voimistelupasseista tai niiden hyödyntämisestä lasten tunneilla, ota rohkeasti yhteyttä lasten voimistelun kehittäjään Satu Åkerlundiin. (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)

Voimistelukoulu on laadukkaan lasten voimistelun tae

Koulutetut ja innostavat ohjaajat, voimistelukoulu sekä sen laadukkaat ja monipuoliset tukimateriaalit ovat laadukkaan lasten voimistelun tae. Ohjaajanoppaat auttavat ohjaajia kauden ja tuntien suunnittelemisessa mahdollistaen kuitenkin tuntien muokkaamisen juuri omaan käytettävissä olevaan salitilaan ja lajiin sopiviksi. 

Voimistelupassit taas innostavat lasta kokeilemaan seuraavan tason liikkeitä ja toimivat myös mainiona reissuvihkona kodin ja voimisteltunnin välillä. Passista lapsen huoltaja voi nähdä mitä liikettä ollaan harjoittelemassa ja onko jonkun liikkeen kohdalla jo ruksi kohdassa *osaan liikkeen. Ehkä pieni liikkujanalku haastaa myös perheenjäsenensä kokeilemaan voimistelupassin liikkeitä ja näin perhe saa hauskaa ja motivoivaa yhdessä tekemistä. 

Levollista joulukuuta kaikille lasten voimistelua tarjoaville seuroille, ohjaajille ja valmentajille. Teette tärkeää ja arvokasta työtä jonka hedelmät kantavat pitkälle lasten tulevaisuuteen!

Haku