På svenska  In English   Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Golden Age

Slovenia kutsuu 50+ ikäisiä voimistelijoita vuonna 2016

Euroopan Voimisteluliitto UEG on päättänyt vuoden 2016 Kultaisen Iän Voimistelufestivaalin järjestäjän. Tapahtuma järjestetään Portorozissa Sloveniassa syys-lokakuussa 2016. Portoroz on viehättävä kylpyläkaupunki

Gaalanäytöksen Suomen ryhmä valittu

Ryhmä Isadorat /GFH on valittu edustamaan Suomea Golden Age -tapahtuman Gaalanäytökseen. Tapahtumaviikon kuluessa järjestävät saattavat täydentävää Gaalan ohjelmaa pyytämällä muutamia lisäesityksiä mukaan osallistujamaiden tekemien valintojen lisäksi.

Isadorat ryhmä

Haluaako ryhmänne esiintymään Gaalanäytökseen?

uutinen 15.4.2014

Tapahtumaviikon torstaina 2.10. järjestetään esitysten huipentumana Gaalanäytös, johon kootaan eri maiden osallistujien esityksiä. Hallissa on katsomopaikat varattu kaikille tapahtuman osallistujille ja sisäänpääsy kuuluu tapahtumapassin hintaan.

Toivomme esiintyvien ryhmien kirjallisia hakemuksia Gaalaan 18.5. mennessä leeni.asola-myllynen(at)voimistelu.fi

Haluaisiko teidän ryhmänne esiintyä siellä? Suomella on näytökseen vähintään yksi esityspaikka, koska meiltä on tapahtumassa enemmän kuin kolme joukkuetta.  Esitys voi olla sama kuin millä ryhmä osallistuu Golden Age -tapahtuman kaupunkilavanäytöksiin, tai sitten jokin toinen ohjelma. Hakemuksessa kerrotaan koreografin ja ohjelman nimi, esityksen luonne, musiikki, pituus, esiintyjien lukumäärää ja ikäskaala. Hakemuksen liitteeksi DVD esityksestä tai jostakin muusta saman ryhmän esityksestä valintaa helpottamaan.

Gaalan teema on "Happy Together" eli iloisesti yhdessä tai iloisina yhdessä. Esitykset saavat kestää max 3 minuuttia sisältäen sisääntulon ja ulosmenon. Hallissa on nousevat katsomot kolmella sivulla ja esitystila on lattiatasossa. Matto on beige/off-white. Halli on iso, joten kovin pienen ryhmän on vaikea toteuttaa näyttävää esitystä siinä tilassa. Harjoitukset ovat torstaina iltapäivällä ennen Gaalanäytöstä.

 

Tutustu ranskalaiseen kultuuriin ja gastronomiaan

Ranskalaiset järjestäjät ovat upealla tavalla huomioineet kansainväliset Golden Age osallistujat ja miettineet, miten yhdessäolo, hyvä ruoka ja paikallinen kulttuuri näkyvät tapahtumassa. Yhteinen puistolounasmahdollisuus, illalliset, retket ja niissä kokeiltavat paikalliset erikoisuudet esitellään mm. uutisvinkkien avulla. Seuraa nettisivujen etusivun uutispalstaa. Mm.
-Orvokki on Toulousen tunnuskukka ja lila monen paikallisen liikuntaseuran tunnusväri
-Ystävänpäivän sydän (kuvassa) on muodostettu kaupungin päätorille kaupungintalon eteen. Tässä paikassa tulee sijaitsemaan myös yksi Golden Age esitysten esityslava.

Hotelli- ja muut varaukset ja maksut

Aiemmista Golden Age –tapahtumista poiketen järjestäjä veloittaa kutakin osallistuvaa ryhmää varauksista suoraan, eikä maan lajiliiton kautta. Tämä järjestelmä poikkeaa järjestäjien ennakkoon ilmoittamasta, ja aiheuttaa sekä Voimisteluliitolle että seuroille uuden tilanteen. Pahoittelumme järjestelmän aiheuttamista hankaluuksista.

Järjestelmä käyttää nettikauppaohjelmaa, jossa ei suoraan huomioida ennakkoilmoittautumisen yhteydessä Ranskaan maksettua 10€/hlö ennakkomaksua. Liitto on tämän ennakkomaksun kustakin ryhmästä tammikuussa maksanut, ja se veloitetaan seuroilta yhdessä liiton toimistomaksun 15€/hlö kanssa. Postitamme laskut 15.3. mennessä. Ohjeet 10€ summan vähentämisestä loppumaksusta tulevat ryhmille myöhemmin. 

Lue tuorein suomenkielinen tiedote 3 (helmikuu 2014)

Kaikki tiedotteet löytyvät sivun alaosasta.

 

Toulouseen lähtee Suomesta komea joukko esiintyjiä

Alustavien ilmoittautumisten perusteella 10 eri seuraa ja yhteensä 192 osallistujaa on matkaamassa esiintymään Kultaisen Iän Voimistelufestivaaliin syksyllä 2014. Lopulliset ilmoittautumiset vahvistetaan helmikuun 17. päivään mennessä Voimisteluliittoon.

Vielä mahtuu mukaan!

Tampereen Naisvoimistelijat  (18+4)
Gymnastikföreningen i Helsingfors/Helsingfors Gymnastikklubb  (40)
Ruoveden Naisvoimistelijat (2)
Oulun Tarmo (14+2)
Kotkan Naisvoimistelijat (10)
Turun Naisvoimistelijat (32+13)
Säkylän Naisvoimistelijat (15)
Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta (8)
Borgå Gymnastikförening (6)
Gymnastikförening i Helsingfors/ Isadorat (25)
Liiton edustajat (2)

Kuvassa Pohjan Akat Oulusta Montecatinissa 2012

Majoitusvaihtoehtojen esittely ja tuore englanninkielinen tiedote/ Bulletin 2

Englanninkielinen tiedote numero 2 on julkaistu järjestäjän sivuilla. Tiedote löytyy nyt myös tältä sivulta (katso alla).
Tiedotteessa tärkeimpinä asioina:
* Päivitetty päiväohjelma kellonaikoineen
* Hotelli ja huoneistovaihtoehdot, hinnat ja esittely
* Majoitukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
* Sitovien ilmoittautumisien päivämäärää on lykätty. Ilmoittautumiset majoituksineen tulee tehdä viimeistään 24.2. mennessä seurakohtaisella nettilomakkeella.  

Julkaisemme seuraavan suomenkielisen tiedotteen 12.11.2013.

Kun järjestältä tulee ajankohtaista tietoa, päivitämme sen tälle sivulle. Lähetämme päivityksistä sähköpostilla tiedon edellisessä tapahtumassa olleille yhteyshenkilöille. Jos haluat itsellesi tietoa päivityksistä laita yhteystietosi helena.hirvonen(at)voimistelu.fi.

Suomenkielinen tiedote 1 ilmestynyt /lokakuu 2013

Ranskan Toulousessa 28.9. - 3.10.2014 järjestetään neljäs Golden Age Gym Festival eli Kultaisen Iän Voimistelufestivaali 50+ ikäisille harrastevoimistelijoille. Suomalaisia voimisteluryhmiä on tapahtumassa ollut joka kerta, viimeksi yhteensä yli 180 voimistelijaa.

Ensimmäinen suomenkielinen tiedote on nyt julkaistu, katso alla.

Alustavat ilmoittautumiset

Alustavat suomalaisryhmien ilmoittautumiset kerätään valmiilla lomakkeella 12.12. mennessä Voimisteluliittoon, josta ne toimitetaan Ranskaan järjestäjille. Tässä vaiheessa tarvitaan vain seuran nimi/ ryhmän nimi, yhteyshenkilön tiedot sekä arvio osallistujien määrästä. Tämä ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä järjestäjien varausten ja valmistelujen vuoksi. Olemme saaneet lykättyä alustavien ilmoittautumisten päivämäärää marraskuulta, jonka järjestäjät alunperin ilmoittivat tiedotteessaan (englanninkielinen Bulletin 1).

Esitysohjelmien pituus tarkkaan säädelty

Huomaattehan, että nykyisten sääntöjen mukaan ohjelman on oltava yksi yhtäjaksoinen ohjelma/ ryhmä. Emme valitettavasti voi enää rakentaa muutaman seuran esityskokonaisuuksia, vaikka ne mahtuisivatkin yhteensä annettuun aikarajaan (esim. kaksi seuraa yht. 6+6 min= 12 min). Eli ryhmä ei voi mennä välillä vaihtamaan vaatteita ja tulla toisen ryhmän jälkeen uudelleen lavalle jatkamaan toisen musiikin ja toisen esityksen kanssa, vaikka esitys kestäisikin yhteensä esim. 3 min + 2,5 min. Tämä on harmillista suomalaisten kannalta, meillä on ollut hienoja kokonaisuuksia, mutta sääntö on ehdoton.

 

Alustavat ilmoittautumiset tuli toimittaa 12.12.2013 mennessä  

Etelä-Ranskan paikallinen Golden Age -tapahtuma testasi syyskuussa 2013 esityspaikkoja
Picnic puistossa Garonne-joen varrella liikuntatuntien lomassa
!00 m pitkä ulkouima-allas

Suomenkieliset Golden Age 2014 tiedotteet

Tuntematon tiedostomuotoGOLDEN AGE tiedote 1.docx (507 kB)
PDF-tiedostoGOLDEN AGE tiedote 2  (652 kB)
PDF-tiedostoGolden Age tiedote 3 helmikuu 2014 (317 kB)

Englanninkieliset tiedotteet/ Bulletin

PDF-tiedostoGB Bulletin N°1 GAGF2014.pdf (1.8 MB)
Golden Age Bulletin 1, englanninkielinen
PDF-tiedostoGA bulletin no 2, englanninkielinen (4.11.) (6.6 MB)
Golden Age Bulletin 2, englanninkielinen

Touluse kutsuu 50+ voimistelijoita

Golden Gym Festival 2014 toivottaa kaikki tervetulleiksi Ranskan Toulouseen. Euroopan Voimisteluliiton harrastevoimistelukomitea sekä tapahtuman paikalliset järjestejät ovat julkaisseet ensimmäisen kansainvälisen tiedotteen. Englanninkielisen version löydät alla olevasta linkistä.  

Toulouse on kaupunki lounais-Ranskassa Garonne-joen varrella. Toulouse on Haute-Garonnen departementin pääkaupunki, ja sen väkiluku on noin 438 000, esikaupungit mukaan lukien yli 1,1 miljoonaa (2006). Toulouse on myos Ranskan suurimman alueen, Midi-Pyrénesen, pääkaupunki. Alueeseen kuuluvat departementit Ariège, Aveyron, Gers, Haute-Garonne, Lot, Hautes-Pyrénées, Tarn ja Tarn-et-Garonne. Toulousen lempinimi on "Vaaleanpunainen kaupunki", Ville rose, sen kaupunkikuvaa hallitsevan tiiliarkkitehtuurin takia.

Kultaisen iän voimistelufestivaali on tarkoitettu kaikille 50+ ikäisille voimisteluseurojen jäsenille. Tapahtumaan tulevat ryhmät harjoittelevat yhden oman esityksen (max 6 min), joka esitetään kahdesti katulavoilla. Ryhmän minimikoko on 6 henkilöä.

Ilmoittautumiset

Alustavat ilmoittautumiset tällä lomakkeella ( 12.12.mennessä)

GOLDEN AGE 27.9. - 4.10.2014 Ranskan Toulousessa

Euroopan Voimisteluliiton (UEG) Golden Age -harrastevoimistelutapahtuma on jälleen kesällä 2014, tällä kertaa Ranskan Toulousessa 27.9. - 4.10.2014. Lisätietoja tulossa tälle sivulle.

Lue lisää: www.goldenage2014.eu

***